Godmorgon på er. Börjar dagen med ett litet tips, och det blir inget mindre än den här sprayen från Maria Nila (adlinks). Brukar använda den efter att jag har fönat håret, lockat det eller de dagar jag generellt behöver mer stadga. Tips tips tips!

Todays tip is this styling spray from Maria Nila.(adlink) I use it the days when my hair need more structure or after I blow dry my hair.

1 kommentar

  1. Var kommer den röda outfiten som du hade på festivalen ifrån? Sjukt snygg!!

    Älskar din blogg och hur du visar att ni är helt vanliga människor precis som alla andra. Har redan lyssnat på din och Sannas podd två gånger, blir alltid så glad av den och sitter och småskrattar hela tiden, man känner igen sig så mycket. Hoppas att ni fortsätter så här och visar att man som kvinna kan ha en karriär fast man har en partner som är framgångsrik. Mer power till er <3

Skriv en komentar