Häromkvällen körde jag på helsvarta kläder ifrån Zara. När jag inte vet vad jag ska ha på mig känner jag mig alltid snyggast i helsvart och enkelt, ni vet hur det är. En enkel oversize klänning som ni hittar HÄR och ett par enkla skor som ni hittar HÄR. 

The otherday I wore this black outfit from Zara. You can find the dress here and the shoes here.

4 kommentarer

  1. Vad har du för tips på bröllopsklänning nu i början av sep? Alltså som gäst ? så svårt, är det sommar eller höst?

  2. Alltså, så snygg!! Men jag måste fråga, jag har för mig att jag läst tidigare att du sagt att bilderna endast är tagna med din iPhone 7 plus. Men dessa bilder kan väl inte vara det? Och OM dom nu är det, hur lyckas du få bakgrunden ”suddig”?

    • Maja Nilsson Svara

      Jag svarade på det i min frågestund, jag använder inställningen ”porträtt” ?

Skriv en komentar