Maja Nilsson Lindelöf

 Nu på onsdag lämnar jag ju vårt hem i Västerås för ett tag. Det enda som känns jobbigt med det är att jag redan trivs så otroligt bra här, jag älskar varenda liten detalj hemma hos oss och blir glad bara av att jag kliver in i hallen. Och då är inte ens allting klart än. Det är ju mer oordning än ordning här hemma. Det som ska göras nu i höst när vi är i England är att de båda sovrummen ska målas om samt så ska garderober byggas i vårt gästrum. Det har verkligen inte fungerat utan garderober så det måste vara prio ett. Men allt sånt där är så jobbigt för det hamnar liksom på mig. Oavsett om vi anlitar en inredare eller byggare så måste jag välja ut garderober, ta mått, välja färg osv. Låter väl som en liten grej men jag vill bara kunna anlita någon som gör allting, jag har för mycket annat att fokusera på just nu och jag har ingen aning om hur jag ens sak ta mått, hur mäter man?

Vårt vardagsrum är mer eller mindre klart, det som saknas är en till tavla som ska upp, en röd puff samt en drinkvagn. Paulina, tjejen som har hjälpt oss med allting ska även komma hit en dag och ställa allt på sin rätta plats. Kanske hade jag varit en bättre bloggare om jag hade väntat tills dess samt köpt färska blommor. Men äsch. Några av er har ju redan sett bilder på vårt vardagsrum och kök men nu kommer även länkarna!

SOFFOR ifrån The Sofa Store / VARDAGSRUMSBORD från Rum21 ( finns på rea nu!!) / KUDDAR från Sleepo / MATTA från Åhléns / KRUKOR från DBKD / FÖNSTERLAMPOR från Ellos / GOLVLAMPA från Flos / KRUKA från Royal Design / SIDOBORD från Kartell /

TAVLA ifrån Canvasbutik / GOLVLAMPA ifrån Ikea / VÄXT ifrån Ikea / KRUKA ifrån Royal Design / KÖKSBORD ifrån Johan Tiberg / FÅRSKINN från Åhléns / STOLAR ifrån Trendrum samt Ikea /

TAKLAMPA från Flos

We are (I am) slowly getting everything in order in our home here in Sweden. I already love the apartment even though it is stuff everywhere and it´s just our living room that are pretty much done. The girl who helped us decorate will do the last touches. This fall we will paint our both bedrooms and get the last stuff up, such as curtains and paintings. Also we have to build a new wardrobe and stuff like that. But anyway here is our livingroom / kitchen. 

Inlägget innehåller adlinks.

3 kommentarer

  1. Men om det varit fina blommor och allt färdigt hade det varit en mycket tråkigare blogg!

  2. Får jag rekommendera en helt fantastisk konstnär, så är det Emilia Lindberg. Hon målar så otroliga tavlor!

Skriv en komentar