Vi kom precis hem från en brunch i stan. Victor åkte nyss till träningen så jag är ensam här i några timmar. Jag tänkte spendera tiden med att träna på hotellets gym och packa inför imorgon. Jag flyger ju hem i några dagar innan jag flyttar på riktigt på onsdag. Låter säkert töntigt men jag har grov ångest inför att åka hem till Sverige igen. Jag vill bara stanna här nu. Vara här. Börja det här livet. Dessutom avskyr jag ju att flyga så det kan absolut vara en bidragande faktor.

Vi googlade runt på brunchställen i Manchester och fick upp en lista på TripAdvisor. Idag testade vi Federal Café, mysigt litet hipsterställe med hög musik och mycket folk i rörelse. Påvägen hem tog vi en liten promenad i solen och fick se en ny del av staden. Jag gillar redan Manchester, det är mycket puls och uteserveringarna var fulla med öldrickande människor, lördagskänslan svävade i luften. Så härligt ju.

We just got home from brunch in the town, Victor left for the training fem minutes ago and will be back tonight. I´ll spend the time alone in the hotel at the gym and then I´m gonna start packing. Like I told you before I´ m leaving for Sweden tomorrow for a few days. I just want to stay here. I am so sick of traveling and being apart from Victor. 

This morning we found a café called Federal Café on TripAdvisor. It was really good food and I liked the atmosphere. Like a small hipster café. We took a long walk home in the sun and saw some new parts of the city. I love Manchester already, it was so much people out in the streets having beers and shopping.

3 kommentarer

 1. Magdalena Svara

  Jag måste bara skriva hur roligt det är att du verkligen kommit igång med bloggen igen efter lite ”sommar ledighet” och flytten förstås. Känns som att din motivation är på topp och det är så kul att få läsa dina dagliga inlägg! Är höjdpunkten på dagen för mig att få läsa om dina dagar i England, har alltid älskat det landet så är nog en bidragande faktor till mitt intresse för att titta in här och läsa varje dag.
  Kram 😉

 2. Låter som ni har det härligt! ? Tycker verkligen om att läsa din blogg så jag tycker det är extra kul att du verkligen ha kommit igång igen med bloggen 🙂
  Kram

 3. Låter som att Manchester än så länge har toppbetyg, när man längtar efter att få komma tillbaka innan man ens har åkt. Då vet man att ens nya hem är rätt! 🙂
  Hoppas att tiden hemma i Sverige går fort helt enkelt…

Skriv en komentar