Jag har ju länge predikat om detta serum från Esteé Lauder. Nu införskaffade jag mig ett nytt som får följa med till Manchester. Är och kommer alltid att vara min absoluta favoritprodukt.

I have always loved this product from Esteé Lauder. I´m using it every morning and every night before my day/night cream. Now I bought a new one that I will bring to Manchester.

Nu har jag även testat på den här oljan ifrån Clinique som jag använder efter mitt serum innan dag eller nattkrämen. Använder också några droppar direkt på morgonen eller direkt efter duschen, och jag redan märkt en en stor skillnad på bara den här veckan när jag har testat den. Tips tips tips!

I also bought this oil from Clinique that I am using after my serum, in the morning or right after my shower. I already notice a big difference and I can really recommend this one!! 

Inlägget innehåller adlinks.

Skriv en komentar