Varje gång jag bär den här skjortan får jag så mycket komplimanger. Helt klart ett av de bättre köpen jag har gjort. Varje gång jag inte vet vad jag ska ha på mig slänger jag på mig den här, lika snygg till jeans som till en skinnkjol. Skjortan kommer ifrån H&M och den köpte jag tidigt förra hösten så den finns dessvärre inte kvar. Jag försökte googla fram lite andra alternativ till er men det verkar vara svårt att hitta, fick liksom upp länkar till Buttericks. Men här hittade jag några, den från Zalando tyckte jag var riktigt fin och ganska lik den jag har.

 

KLICK (farfetch) , KLICK (zalando)

KLICK (na-kd), KLICK (na-kd)

Every time I´m wearing this shirt I always get so many compliments. I bought it at H&M one year ago though so you can´t buy it today. When I was looking around on the internet trying to find a similar one it was difficult but I found a few ones. I really like the one from Zalando. 

Inlägget innehåller adlinks.

4 kommentarer

  1. Paula Silva Svara

    Maja, first of all I want to say that I’m so proud of this new site!! (well done!!)
    So happy that I don’t have to translate your blog now!! (I’m portuguese and I have followed you since the Benfica’s days, sorry about my english ahah!).
    You’re very special and the strong woman that makes all proud. I wish all the best life can give you, big kiss and lots of love from your (always) sun country. 🙂

Skriv en komentar