Nu var den här helgen över. Sitter i skrivande stund i bilen påväg hem till Västerås, vilken helg! Jag är helt slut såklart men det här kommer jag att leva på länge.

Det var första gången jag såg Håkan live. Jag är väl inget fanatiskt fan av honom men hans låtar finns på mina spellistor. Igår morse råkade en av mina kompisar spolia att en av mina favoritartiser spelade på fredagen. Så hela dagen tror jag att jag ska få se Ola Salo sjunga calleth you cometh I. Men nej han kom aldrig. Och Håkan var bra, men jag tycker att det är lite märkligt att se en 40årig man springa runt i sjömanshatt och stort krulligt hår. Ett tag försökte han dansa moondance också. Det är ju dock alltid kul att stå på en konsert med sina vänner och dricka öl. Men att se Håkan live igen är kanske ingenting jag gör om. (Sorry alla Håkan fans, hata mig inte).

The weekend is over and now I’m in the car heading back to Vasteras. What a weekend! When Håkan started to play the sun came out from the clouds, the whole day the rain was pouring down on us so it was amazing. The koncert was good but not as good as I hoped. I like his music but I’m not a fanatic fan. But with a beer in my hand with all of my friends made everything perfect. 

5 kommentarer

  1. Vilken kamera använder du?

    PS. ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!!

  2. Vad använde du för smink denna kväll? Din sminkning är magisk!!

  3. Hej Maja! Kan du inte skriva ett inlägg om hur du och Viktor träffades? Era dejter , vem som tog första steget, Var någon av er svårflörtad i början osv. ? Hade varit jätte kul!
    Ha det bäst kram.

  4. Har aldrig förstått hypen med Håkan tyvärr. Men visst är det härligt att gå på konsert med sina vänner oavsett ☺️ Jag tycker som ovan att din sminkning är magisk! Du får gärna skriva vad du använder för produkter och hur du lägger det ?

Skriv en komentar