Äntligen är vi framme i Göteborg. Jag och Louise tåg tåget till Eskilstuna imorse och sen bilen till Göteborg med tre kompisar. Mötte upp resten av gänget i stan och nu har vi ätit en lunch i solen och druckit lite öl. Ikväll ska vi äta middag på Toso och sen ut på klubb för att dansa. Nu har vi precis checkat in på Gothia Towers, dags för en powernap sen blir det fix inför kvällen. 

Finally we arrived in Gothenburg, we took the train early this morning and then the car with some friends from Eskilstuna. Now we’ve been eating lunch and drinking some beers. Later it’s time for dinner at Toso and then we’re gonna dance all night. We just checked in at the hotel, time for a powernap! 

4 kommentarer

  1. Och jag undrar vart dina byxor och skjorta är ifrån? 🙂 Så snygg stil!

Skriv en komentar