Maja Nilsson Lindelöf

Min nya grej här i livet är dessa naglar. Kort ska det vara och med olika färger. Nästa gång ska jag testa på fem olika nyanser av beige. Lite trött på att alltid vara så basic, roligt med någonting som sticker ut. Victor tyckte att det såg jättekonstigt ut men det är okej, han är ju ändå i USA och flänger runt så han slipper att se mig. Om jag har förstått det rätt så kallas detta nya fenomen för ”Shades” så det är bara att googla runt om ni är sugna att testa på någonting liknande.

I love my new nails! I always do them long and in a basic color but this time I decided to go short and with some crazy colors. Victor thinks it looks awful but that’s okay, he’s in the states anyway. I think this new thing is called ”Shades” so if you want some more inspiration just go to google and you’ll find lots of pictures. 

4 kommentarer

  1. Hej! Fint! Vilka lack brukar du använda?
    Något bra tips på hållbara lack?

  2. Hello. I love the color. it´s very summer color. And we need to change sometimes.

  3. And love the new hair color. I love blond hair. But the previous color look very good on you too.

  4. Har följt din blogg länge nu och vill bara tacka för att du är så jordnära! Till skillnad mot många andra bloggare/influencers så har du en sån genuin ton i det du skriver och jag hoppas att du alltid bevarar det i dina inlägg framöver. Kram på dig!

Skriv en komentar