Maja Nilsson Lindelöf

Mina dagar har flugit förbi dessa dagar. Mailar med både bröllopsplanerare, företag och privatpersoner. Svarar jag inte på ett mail angående min förlovningsring som är för stor så är det om en fotografering. Väldigt roligt att det händer någonting men man märker ju att man inte har haft ett hektiskt schema de senaste åren. Credd till alla ni människor som jobbar heltid, har barn, tränar och ska försöka få in ett socialt liv där också. Sen handlar det ju självklart mycket om vana också, men ändå. Har dessutom åkt och tittat på bröllopslokaler som jag ska berätta om i ett senare inlägg.

Imorgon åker jag och mina kompisar till Göteborg för att spendera hela helgen med bubbel och Håkan Hellström. Jag försöker att få ihop min packning just nu samtidigt som jag lagar middag. Vi är fem stycken som tar bilen ner så jag har fått strikta direktiv om att packningen måste vara lätt. Alltid samma dilemma men nu ska jag bara slänga ner någonting, det blir bra oavsett.

Tänkte bara kika in och säga hej. Jag ska förbereda lite tidsinställda inlägg till helgen och sedan städa undan här hemma. Blir nog skönt på söndag att komma hem till en någorlunda städad lägenhet. Hade Victor varit hemma nu hade han trott att jag behövde hjälp, så pass stökigt är det.

The last two days just flew by. I have a lot of emails to go through, if it’s not about the blog it’s about the wedding or a photoshoot. It´s so much fun but I need to get shit organized. I’ve also been driving around looking at places were we could get married, I will tell you all about it later. 

Tomorrow I’m leaving for Gothenburg, I’m gonna spend the whole weekend there with my girlfriends so now I have to finish my packing while cooking dinner. 
Later tonight I will prepare some blog posts for this weekend and also clean up in the apartment. It’s never been as bad as right now, I’m glad Victor’s not here. Otherwise he would think I’m insane.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. hej!!!!!
    Det känns verkligen som du är inne i nån bra period, DET HOPPAS JAG! Det märks hur glad & taggad du är på nya bloggen. Samt frieriet, flytten till Manchester & bröllopet. Och vi läsare är nog minst lika taggade❤️❤️❤️Men självklart vill vi också av ren respekt låta er få ha ERAT privatliv, i England, med förlovningen och framförallt bröllopet…

Skriv en komentar