Maja Nilsson Lindelöf

Jag har länge känt att det är så mycket jag vill göra. Jag är så motiverad och målmedveten, jag tror på mig själv och är mer än redo att jobba hårt de närmsta åren. Det första steget blev att stå på egna ben. Det här känns så kul och stort för mig. Lite som om att allt jag gör från och med nu enbart gynnar mig och att det är upp till mig nu hur jag vill att saker och ting ska utvecklas.

Vad kommer skillnaden att bli? Jag ska uppdatera betydligt oftare, jag har köpt en vlogg-kamera och i varje inlägg kommer det nu att finnas en sammanfattning på engelska. Först tänkte jag köra helt och hållet på engelska men det blir ju inte samma grej, dessutom är jag ju inte överdrivet bra på den engelska grammatiken, herregud jag kan knappt stava på svenska så folk hade nog bara stört sig. Jag skrev ett inlägg på engelska förra hösten och fick fyra mail där folk hade rättat mina stavfel. I am swedish okay, and that means swenglish.
Jag är i vilket fall som helst övertaggad på det här och redan i eftermiddag kommer bilderna från Maldiverna så kika in då!

Min hemsida kommer att ändras lite varje dag, exempelvis så väntar jag på mitt arkiv från femme, så bloggen är helt enkelt inte färdig men nu kunde jag inte vänta en dag till så ni får ha lite överseende med det.

Nu kör vi. Maja, 2.0.

It’s time for a new chapter in my life, I decided to make my own blog and to focus on my own career and dreams. So that means I´m gonna start writing in English as well. Let’s be honest I am not that good at the English grammar and it’s gonna be a few errors sometimes but that’s okay. Now you don’t have to use google translate and that’s always something. 
This week I’m gonna tell you all about the Maldives and our engagement.  I will share loads of pictures from this up coming weekend. Me and my best friends are going to Gothenburg, and next week I am going to Manchester for two days with Victor, can´t wait!

Let’s go, Maja 2.0. 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer

 1. Marie Enström Svara

  Lycka till! Följer såklart med här också! Kramis ?

 2. Agda den förste Svara

  Texten du skrivit kommer inte inom den vita ramen.
  Annars är det jättefint och önskar dig lycka till med allt det nya, både här och i England sen.
  Hälsningar Skåne.

 3. Åh va roligt med egen plattform!! Lycka till med allt fix – bra början med en ursnygg header!! 🙂 🙂

 4. SÅ kul Maja! Din blogg är så bra, ser fram emot vloggandet 🙂

 5. Stort lycka till med nya bloggen- tror det kommer bli väldigt bra det här! Och vilken toppenresa ni verkar ha haft ?

  Hejja dig fortsätt som du gör ?

 6. ÅH SÅ KUL!! Brukar scrolla igenom din instagram när jag behöver inspo. Du är så ball, snygg, rolig och verkar vara så jäkla underbar!! Vill pusha dig till att hålla uppe bloggandet och lovar att jag kommer klicka in slaviskt haha! Massa kramar och all lycka till<3

 7. Jäklar vad roligt att även du tar nästa steg, Maja. Är det nån som klarar det så är det du. ?

  Ska iaf bli så kul att få följa dig! Tycker att du enbart ska köra på engelska istället, kommer att spara dig en massa tid och även utveckla dig om än mer. Sen förstår ju i princip hela Sverige engelska. Men det är bara vad jag tycker. ?

  Kör hårt och trevlig flytt till Manchester, vi här hemma är stolta över er båda två.

  Ps. Bilderna från Maldiverna tycks inte fungera de är ligger liksom som ”trasiga” tumbnails. Ds

Skriv en komentar