WOW, vilket bröllop! Det var så magiskt och perfekt, alltifrån lunchen till vickningen tidigt imorse. Jag grät till och från hela dagen, i kyrkan fanns det ingen hejd och mina kinder blev randiga. Kärlek va, finns det någonting vackrare? Som jag längtar nu till den dagen vi gifter oss, så häftigt att ägna en hel dag åt att bara fira ens kärlek.

Det känns lite olustigt att berätta detaljer om deras bröllop, vissa saker vill man nog hålla för sig själv så istället delar jag med mig av lite härliga bilder istället. Bröllopet ägde rum i Trosa och hölls på Bomans Hotell. En magisk dag som jag aldrig kommer att glömma. Förutom de sista timmarna, Victor sa att han hittade mig hickandes i något hörn på dansgolvet.

Nu sitter jag och Victor i loungen på Arlanda, vi har ätit lite och nu börjar min bakfylla äntligen lägga sig. Böckerna och solskyddsfaktorn är inhandlat och poddarna är nedladdade. Vi flyger 6,5 h till Doha och därifrån 4,5 timme till Male. Det blir ett långt dygn men det är de värt, imorgon är vi på Maldiverna!

Jag tar semester nu från bloggen så att ni vet! Vi hörs om en vecka, jag kommer förmodligen inte att kunna hålla mig ifrån att skryta på instagram dock så ni kan kika in där! (majaenilsson) Kram på er.

19 kommentarer

 1. Underbara bilder med så himla mycket kärlek i dom😍 Visst längtar man till sitt egna bröllop, herregud vad underbart med en heldag att fira sin kärlek med nära och kära. Det strålade så om er allihopa, vackert! Tack för att du delade med dig😊💫❤️ Kramar

 2. Magdalena Svara

  Vilken fin outfit du hade på dig Maja!
  Har själv införskaffat lite blommiga plagg nu i sommar för det är ju verkligen såå fint!
  Jag hoppas ni får det superbra på semester, hoppas du bjuder på några drömmiga bilder ifrån Maldiverna här på bloggen när ni kommit tillbaka. 😉

 3. Njut av semester my, välförtjänt efter ett stort år för er båda två! Gillar bloggen, du skriver jäkligt bra, känns nästan som man sitter och har en fika och du berättar om en händelse. #keepingitreal Må bäst!

 4. Älskar att få läsa om din vardag, eller er ska jag nog säga. Du är så mänsklig (kan man ens säga så?) och jordnära och sättet du skriver på är så härligt! Tittar in här nästintill dagligen.

  Ser sååå fram emot ett inlägg med både bilder och text från vackra Maldiverna (det är en dröm för mig att åka dit en dag).
  Men först.. Njut av varandra och livet!
  Ha en underbar resa! 🙂

 5. Vilket vackert brudpar det strålar om dom! Och din outfit var verkligen superfin 😍 Njut av semestern, ha det bäst!!

 6. WOHOO – GRATTIS!! Såg er instagram. Fan – blev nästan lika glad som om det varit jag! Ni är ett så däkla charmigt par, och efter 5 års singelskap börjar den här bloggen nästan få mig att tro på kärleken, (nej förresten – på långvariga relationer ) igen.

  Love rules! /C

 7. Ja! Håller med Matilda, snart är det väl dags för en v-logg. 🙂

 8. Men Maja nu saknar jag dig och dina blogginlägg! Vill höra allt om din semester och hur de gick till när ni förlovade er! Stort grattis till De!
  Couples Goals på er! ❤
  Du och Viktor är såna bra förebilder!
  Ni är bäst! ❤

 9. Hej maja älskar din blogg klickar in flera gånger varje dag bara för att kolla så jag inte missar något inlägg men tänkte fråga dig vart den gula klänningen är ifrån och vad den kosta som du hade på dig på Maldiverna på din Instagram älskar den🙌🏽😍

 10. Vilket fint bröllop!! 💗
  Du sminkar dig alltid så fint, det skulle vara jättekul om du gjorde ett inlägg där du visar vilka produkter du använder osv! Om du har någon bra foundation du kan tipsa om? Kram på dig

 11. Linnéa N Svara

  Håller med resterande här uppe, vill höra om Man united, förlovningen och allt annat ! Saknar verkligen dina blogginlägg ! Kram :*

Skriv en komentar