Igår kom vi hem till Sanna, John och Nellie. Vi tittade på U21, pussade på Nellie och beställde hem mat för en armé från Foodora. Det var länge sedan vi alla hade en myskväll tillsammans, har saknat det. Fint att ha vänner som både förstår exakt vad man går igenom och som på samma gång inte kunde bry sig mindre. Allting är precis som vanligt.

Nu kom vi precis hem från en frukost på Rival. Jag och Sanna gick direkt därifrån till frisören och fick håret fönat och nu är det bara sminket kvar. Jag har aldrig blivit nöjd när någon annan har sminkat mig så det känns dumt att chansa. Killarna sprang förbi systemet och köpte färdkost, hämtade bilen och fixade det sista på smokingen. Dem kommer vara så tjusiga! Till nästa bröllop borde det vara jag och Sanna som får kläder uppsydda och inte dom. Om en timme går bilen mot Trosa.

Nu är vi redo för bröllop! Som vi har längtat.

Juste! Jag har fått x antal mail och kommentarer om min klänning från pressbilderna. Den kommer från Mango och kostade runt tusenlappen. 

Skriv en komentar