Igår landade vi vid två tiden i Sverige. Victors bröder hämtade upp oss på flygplatsen och vi åkte raka vägen hem till Victors mamma för att varva ner. Köpte hem lunch och sen låg vi alla i varsin soffa, pratade och spela spel på mobilen. En timme att bara chilla. Senare på kvällen kom även min mamma förbi och vi alla grillade och skålade i champagne för sommaren, och för allt fint som sker i livet just nu.

I skrivande stund sitter jag på en nagelsalong i Västerås och väntar på att få fixa naglarna. Jag var ute och sprang imorse och efter dess har det varit full rulle. Köpt kalsonger till Victor och trosor till mig, vi hinner ju inte ens tvätta nu för tiden. Efter det här ska jag packa inför bröllopet imorgon, Maldiverna på söndag och London nästa vecka. Det är mycket nu. Så mycket att jag inte ens har hunnit äta frukost och klockan är tolv. Vid tre åker vi mot Stockholm och sen väntas det mys med familjen Guidetti. Killarna ska fixa det sista på deras smoking och jag ska pussa på Nellie. Nu börjar semestern. Nu börjar lugnet. Jag ska göra mitt allra bästa att få till ett inlägg om MANCHESTER UNITED innan vi drar, ni är många som är nyfikna. 

4 kommentarer

  1. Varje gång du skriver ett inlägg slås jag av hur jordnära du verkar vara. Njut av er semester nu med nära och kära 🙂

    Har följt din blogg sedan start och tycker bara du är helt grym!!

  2. Härligt med bröllop och semester! Njut nu och ta det lugnt, ni är så värda det nu. Båda två!

    Fortsätt som du gör, du är helt fantastisk! 🙂

  3. Maja man skriva sällan Man und.. ganska ovanligt då ingen skriver så. Man United skriver man som förkortning! 🙂 och ja berätta om United!

Skriv en komentar