Nu är det officiellt! Min Victor har skrivit på fyra år för Manchester United. Jag är så otroligt stolt, allting känns lite för stort för att ta in.

Vi är i England just nu och det har varit full rulle sedan vi kom imorse. Självklart ska jag dela med mig av massor men det hinns helt enkelt inte med just nu. Kram på er där ute, och TACK för alla fina mail, meddelanden och kommentarer. Det värmer.

30 kommentarer

 1. GRATTIS så kul!!! Du är så vacker! Vart är din fina klänning ifrån? Kram

 2. Christian Bolin Svara

  Hallå Maja! Väldigt härlig blogg måste jag säga. Det ska bli väldigt intressant att följa din och Victors vardag i Manchester framöver. Hälsa han välkommen till en av världens största klubbar och att han förtjänar att vara där.

  Må väl.

 3. Grattis! Så kul 🙂

  Ni är så fina tillsammans, hoppas ni kommer trivas lika bra i Manchester!!

 4. Stort grattis!! Vilken bedrift! Hoppas det känns bra för er båda. Ni är så fina tillsammans! <3 kram!

 5. Stort grattis till er! Spännande att följa er nu i den ”nya” vardagen i Manchester.
  Ni är bäst, somriga kramar 💐

 6. Magdalena Svara

  Åh grattis! Det ska bli så kul att få följa er resa då jag själv alltid älskat England 😉
  Kan ju tacka dig och din blogg för att jag faktiskt blivit mer intresserad av fotboll också, lär få hålla koll på både Sveriges matcher och Man Utd nu!
  Kram på er <3

 7. Blir lite tårögd av att se bilderna för att ni är så himla vackra båda två
  Lycka till i Manchester till er båda, hoppas att både fotboll och boende och vänner och allt det där funkar och faller på plats och att ni stormtrivs! Kramar ❤️

 8. Heeej ! Jag är verkligen fotbollsintresserad men första tanken va ändå faaaan vad kul och följa Maja i en flytt till Manchester !! Stort lycka till, till er båda, och tack för en grym blogg ! Kram

 9. Hej! Har skrivit innan och twittrat med dig. Jag har bott tre år i Midlands, i Birmingham och vistats väldigt mycket i Stoke-on-trent som ligger nära Manchester. Britterna är underbara men media-pressen är nog väldigt krävande. Jag hoppas verkligen du lyckas bibehålla din personliga blogg och twitter, som du gör så bra! England skiljer sig nog från Portugal men när du lär dig all slang kommer det vara helt fantastiskt. Jag hejar på dig!

 10. Grattis!!!! ❤️ Önskar er all lycka! Detta kommer gå skit bra ska du se!
  Maja jag bara måste få veta vart din klänning är ifrån?! Den är för fin!

 11. Grattis!! Hela vår familj har United som lag och vart över flera gånger och tittat på matcher. Åh hjälp vad populära spelarna är, dom behandlas ju som kungar där😄 Så nu kan man säga att du kommer bli en drottning👍🏻😄 Lycka till och hoppas du fortsätter att blogga på samma sätt som du gjort tidigare. Har inte sett de andra ”spelarfruarna” blogga så jag vet inte ens om ni får de men jag hoppas att du får!

 12. Grattis till er och till Man U! Kul för er att ni skall få bo i grymma Manchester. Har bott där ett tag när jag pluggade och är helt förälskad i staden. Misstänker kanske att ni fått tips av han som spelat i city. Men ändå en av de två städer jag besökt som jag kan tänka mig att bo i (Shanghai är den andra).

 13. Vilket otroligt vackert par!!
  Stort lycka till i Manchester, det kommer gå riktigt bra för er båda två!!

 14. Carolyn Lowry Svara

  Hej Maja Välkomna till Världens bäste fotball Klubb. Jag är nordirländre en av många som heja på Man U harifrån men här stark förbindlse med Västerås så det göra min hjärta glad att här en gubbe därifrån spelar i vårt låg! Lycka til, kämpar hårt och alla vill älskär ni!!! ❤️❤️❤️❤️

 15. Så kul! Grattis! Min sambo började undra en hel del när jag helt plötsligt började ställa en massa ”fotbollsfrågor”, vad betyder det? Varför gör man så???
  Det ska bli jättekul att följa er i den här flytten. Ta hand om er & ha en härlig sommar! Kram

 16. Förstod att ni skulle lämna Lissabon, kändes verkligen så på sättet du tog farväl av staden och era speciella ställen. Hoppas ni får det lika bra i Manchester. Akta dig för alla paparazzi och fortsätt köra din egen personliga härliga stil. Ser fram emot att få följa ert nya liv. Lycka till!

 17. Stort grattis! Man United har precis fått en ny supporter, fast det håller jag hemligt för min sambo 😉

  Jag är Englandsboende sedan över 20 år tillbaka, jag hoppas att ni båda kommer att trivas.
  Pressen/media kommer säkerligen att hänga efter er, men fortsätt bara att köra ditt race med båda fötterna på jorden, så kommer det att gå bra.

  Grattis igen och kram till er båda!

  Anna i London 🙂

 18. Hej Maja! Jag har en fråga som jag har klurat länge på och jag skulle bli så glad över att få ett svar. Hur kommer det sig att både du och Victor heter Nilsson i efternamn? Från ni är väl inte gifta? Detta är ganska bara ett sammanträffande? Skulle få vara väldigt kul att få reda på om ni har bytterligare namn eller om det bara är eTT rent sammanträffande. Kraam

 19. Wohooo grattis till er båda 🎉🎉🎉 önskar Victor all lycka till med fotbollen och hoppas ni ska trivas i Manchester 😊 Väldigt fin bild på er måste jag säga💕

 20. Herregud vad häftigt!! Vill mer än gärna följa med på eran resa och hoppas verkligen inte du slutar att blogga eller twittra:))

 21. Så himla kul!!!! Ni kommer säkert stormtrivas och tänk inte på all press/media som säkert kommer vara jobbiga, bara ignorera och va er själva! Jag hoppas att du för guds skull inte slutar blogga eller twittra heller 😀 Lycka till med allt!!

 22. Har varit United Fan sen jag var 6 år ,1962, long time, Det finns en sak som säger allt om vår klubb!
  ”United, Kid’s and Wife, in that order”. Det är så vi ser på United, vi miljoner fans world wide. Välkommen till Theater of Dreams, välkommen till den röda delen av Manchester. All lycka till Er!! PS tur att han kan lira boll grabben, han verkar helt borta när det gäller vardagssaker, precis som min son, bara Playstation i huvudet. Go for IT, Victor

Skriv en komentar