Vi är ju på svensk mark nu, och det känns över förväntan. Så härligt och mysigt att komma hem, att få höra svenska och äta svensk mat. Kramas med vänner och familj, få gå gata upp och gata ner i sin hemstad. Jag försöker att njuta så mycket jag bara kan nu, vips säger det så är det höst igen. 

Vi flög tidigt i måndags och mellanlandade i Milano. Nu tror jag att jag har packat ner alla sommarkläder jag har, vilket inte var så smart eftersom att det är en svensksommar vi pratar om. Har bokstavligen med mig två par skor som är stängda, resten är sandaler eller tofflor…….. Det slutade iallafall med att vi hade fem resväskor, tre och en halv är min. Det är tur att jag reste med Victor annars vet jag inte hur det hade gått till.

Vi landade i Stockholm vid 14, tog en taxi in till stan och checkade in hotellet Victor skulle bo på en natt.

Hungrig som djur satt vi oss på en uteservering, tog en öl och ett glas vin, beställde in pommes och aioli till förrätt och njöt av det FANTASTISKA vädret. Lyckliga över att det är sommar och att vi var i Sverige efter en lång resdag.

När vi var mätta och belåtna sprang vi iväg för att köpa med lite vin och öl, sen åkte vi ut till Sanna och John. Det väntades grillkväll.

I väntan på Charlotte och Putte som bilade hem från Köpenhamn.

Vid nio kom Challe och Putte, då blev det kramkalas innan det var dags att fixa middagen. Grabbarna gick ut och grillade medan vi tjejer satt och snacka skit i köket. Nu har vi förstått vad ”grilla” betyder. Det innebär att man går ut och sätter på grillen, sedan ropar man och ber om både stekspade, tallrikar, folié, kött och grillhandskar. Det måste vara ett manligt drag, att man liksom inte planerar och tänker till innan man går ut vad det är man egentligen behöver för att klara av att grilla.

Sen blev det dags för middag som vi gluffsade i oss. Det var länge sedan vi alla sågs så vi hade mycket roligt att prata om. Nästa gång vi ses är på Challe och Puttes bröllop den 17e??!? Så taggade.

Victor åkte och sov på hotellet eftersom att han hade jobb med Nike tidigt på morgonen så jag sov kvar hos Sanna och John. Jag vaknade till den här lilla älsklingen.

När Victor hade jobbat klart kom han och Kenan förbi med pizza till oss, utanför öste regnet ner så det passade bra med en pizza innan vi tog bilen hem till Västerås.

Jag har landat hemma hos mamma, varit ute och sprungit i duggregnet och ätit svenskmat. Jag och Victor sov här inatt och idag blir det fullrulle. Jag har paket som ska både hämtas ut och skickas, jag måste hitta en jacka till Umeå eftersom att det tydligen är 6 grader där uppe?!, vi ska köpa TV, dammsugare och dylikt till lägenheten idag och försöka fixa så mycket vi bara kan innan vi IMORGON får nycklarna. Vi är mer än redo.

HEJ SVERIGE, jag har längtat efter dig.

13 kommentarer

  • majanilsson Svara

   Ja det ska bli så spännande! Ska visa er så mycket jag bara kan 😍😍

 1. Hej Maja!
  Har länge tänkt att lämna en kommentar, men vet inte varför jag inte vågat… 😂
  Ville bara säga att jag läser din blogg varje dag och har alltid gjort sen du började. Såååå bra 👍
  Fyllde precis 30 år och har två små söner. Flyttade för ett år sen till ett hus på 238 kvm, men nu när man är föräldraledig har vi inte hunnit fixa/inreda allt än. Kan du inte lägga ut lite tips och visa inredning på er nya lägenhet sen?
  Jag hoppas ni får en underbar semester tillsammans 💕

  • majanilsson Svara

   Åh vad roligt, det är alltid så mysigt att höra vilka ni är som läser min blogg. Jag ska försöka visa och tipsa så mycket jag bara kan, ska ju bara bli kul att få visa er och jag är nog lika spänd som er 😂 KRAM på dig, önskar dig en trevlig sommar

 2. Underbar läsning, ler alltid för mig själv när jag läser din blogg för du skriver på ett så härligt sätt 😊
  Kram!

 3. Hej fina Maja!
  Kan inte du säga vart du köpt din blommiga byxdress bland de senaste instagram bilderna.

  TACK!
  Kraam

 4. Vill bara säga att en annan bloggare som jag följt i några år köpte de solglasögonen du nyligen har köpt! Har sett att hon har gillat dina bilder och helt plötsligt ”råka” hon hitta dom solglasögonen som är kopior av dina. Inget fel med det men kul att DU inspirerar andra bloggare, sen kanske du borde få credd för det av henne så som du skriver vart du har fått din inspiration ifrån men nu får du det av mig istället. Heja dig!!! Kram

 5. Hej Maja!! Jag älskar att läsa din blogg! Du känns så jordnära och jag blir så glad av den.
  En liten fråga 🙂 Jag har länge velat åka till Lissabon… Kan du tips om lite ställen som man inte får missa, restauranger mm?

  Tack!
  Kram

Skriv en komentar