I söndags var det ju dags för säsongens sista match! Jag invigde min nya jeansjacka från Zara som jag har fått massvis av frågor om på Instagram. Tyckte det var roligt och unikt med axelvaddar i en jeansjacka och ni verkar tycka likadant, eller en del av er, ni andra tycker väl att den är svinful men det är okej det med.

Benfica hade styrt upp grillningen riktigt bra och vi hade till en början tur med vädret. Det är verkligen någonting jag gillar med Benfica som klubb, man månar om familjerna och barnen och vii blir alltid väldigt bra omhändertagna. Det är fint. Bra.

Sen var det dags för final. Matchen spelades på Portugals gamla nationalarena, den är tydligen mäktig och häftig men jag hade väldigt svårt att ta in det med tanke på allt regn och lera. För någon som inte är så intresserad av fotboll blev det ganska ansträngande att sitta där, kall och blöt med en avslagen öl och en kilometers kö till bajamajorna. Det är nog ingenting jag kommer att göra om än på ett tag. Men killarna VANN iallafall, vilket var huvudsaken. Benfica har haft en helt fantastisk säsong och Victor har varit så otroligt duktig. Han har vunnit alla möjliga priser och spelat mest i hela laget. Stolt och glad över att få vara med på hans resa. Sen att jag är en bidragande faktor till hans framgångar behöver jag inte ens benämna här va? He he…

Efter firandet på plan och en kall bussfärd hem bjöds det på vin och mat på arenan. Det fanns dj och dansgolv men vi åkte hem tidigt för att packa det sista innan vi vid klockan fem på morgonen igår åkte till flygplatsen. Nu är det SEMESTER som gäller. Iallafall fram tills på måndag då han har samling med landslaget igen.

2 kommentarer

Skriv en komentar