Planen var att åka till stranden idag igen men vi vaknade upp till en molntäckt himmel så vi fick tänka om. Jag körde en timme stenhårt pass med Orlando. Herregud, det var nog första gången någonsin som jag bad honom att sänka hastigheten på löpbandet. Det gjorde han inte såklart men jag försökte iallafall spela ynklig och svag. Det är tydligen priset man får betala om man har druckit öl sa han. Känslan efter var oslagbar och nu känner jag mig på banan igen, tänk det behövdes bara ett träningspass.

Idag var jag klädd i H&M från topp till tå, eller nästan iallafall. Jag invigde min nya skjorta från H&M. Det är så snyggt med linne tycker jag, så tidlöst. Skorna kommer från Ganni! På läpparna hade jag på enbart min läppenna från Mac som heter SOAR.

Vi mötte om Victor på stan för en lunch, jag åt fishbowl som helt klart är min nya favorit. Istället för ris tog jag quinoa och till förrätt en rödbetssoppa.


Sen tog vi oss iväg på en shoppingrunda, killarna köpte jeans på Levis och Ullis en väska. Jag hittade dessa solglasögon från Dolce and Gabbana som jag blev kär i.

Vi avslutade med en fika framför gatumusikanter innan vi tog bilen hem. Nu blir det kortspel och lite Cola Zero, ikväll väntas filmmys och middag hemma.

5 kommentarer

 1. Hej! Jag kommer också från Västerås men pluggar numera i Umeå! Jag har för mig att jag läste för ett tag sedan att du skulle åka hit upp för att gå på Brännbollsyran, kul isåfall! Vet inte riktigt om det stämmer men om det gör det och du inte känner någon som varit på festivalen tidigare och vet ”hur det går till” så kan jag hjälpa till om du har några funderingar eller så 🙂

  • majanilsson Svara

   Hej du! Så snällt av dig!! Dock har vi med oss en riktig norrlänning som vet hur det ska gå till men tusen tack ändå. KRAM

 2. Tips till alla: Det finns liknande solglasögon på Lindex av alla ställen:D

 3. Halloj! Helt kär i dina solglajjor! Hittade dem på Saks hemsida för 6000 pix, är det overprice eller kostade dem även det i fysisk butik? Funderar på att försöka hitta dem på flygplats eller dylikt istället!

  • majanilsson Svara

   HEJ! Hmm dom kostade 450 euro i Portugal! Trooooor att det är vad dom ska kosta! KRAMIS

Skriv en komentar