Maja Nilsson Lindelöf

Jag fick förfrågan om jag inte kunde tipsa om lite outfits till Valborg.

Jag får så starka känslor när jag tänker på valborg, jag minns såväl vilken stor tradition det var när jag var yngre och bodde i Västerås. Varje år styrde jag och mitt kompisgäng stora planer och allting var planerat i detalj. Fina minnen ändå. Jag tror inte att man uppskattar de fina tiderna i livet när man är mitt i dem, jag kan nästan få ångest över hur jäkla bra jag hade det utan att jag förstod det. Jag bodde i Västerås med alla mina bästa vänner, gick i samma klass som Vickan och vi hängde bara med våra härliga killkompisar. Helgerna var alltid planerade, en tjejmiddag hemma hos mig och sen en utgång på Pluto eller så hade vi bara en vanlig myskväll hemma hos Lollo. Det är en väldigt stor sorg för mig när jag inser att det kommer att dröja så otroligt lång tid innan och om jag ens kommer få bo i samma stad som mina bästisar igen. Men jag är glad över att Louise ska flytta hem till Västerås för nått år nu i sommar, att vi har vår nya lägenhet så jag kan åka hem betydligt oftare och längre perioder och dessutom har vi blivit bättre på att tajma in varandra jag och mina vänner. Första året på distans var katastrof, jag tror att jag såg dom två gånger på ett år? Nu har vi förstått hur viktigt det är att ses och att alla anstränger sig lika mycket, vilket är fint.

Just nu tycker jag iallafall att Mango verkligen levererar, allting är så fint och jag har själv beställt typ 50 % av det jag tipsar om nu hehe. Men det här är vad jag skulle ha på mig om jag var hemma i Sverige för att fira valborg, i handen hade jag haft ett glas bubbel och rummet skulle krylla av alla mina fina vänner. I högtalarna skulle Veronica Maggio spela, om tio minuter skulle våra killkompisar komma och efter det ska vi vingla oss ner till stan. Kvällen skulle självklart avslutas med en pizza på tiptop och alla vi tjejer skulle sova över hos min mamma.

namnlos-design-32
KLÄNNING
 / SKOR / ÖRHÄNGEN / VÄSKA

namnlos-design-33
KLÄNNING
/ SKOR / ÖRHÄNGEN / VÄSKA

namnlos-design-34

KLÄNNING / SKOR / HALSBAND / VÄSKA

namnlos-design-35

KLÄNNING / SKOR / ÖRHÄNGEN / VÄSKA

namnlos-design-36

KLÄNNING / SKOR / ÖRHÄNGEN / VÄSKA

2 kommentarer

  1. Älskar de guldiga klackarna! En fråga: skulle du kunna göra ett inlägg med väskor som du tycker att man kan ha till jobbet/skolan? Både budget- och lyxalternativ. Är i stort behov av inspiration till en ny väska!

Skriv en komentar