Dagen har spenderats på gymmet och sedan på balkongen. Jag känner så starkt att jag behöver landa, både fysiskt men även psykiskt. Det har varit lite för mycket. Av allt. Människor, far och fläng, sociala medier och allt som kommer till. Jag vill bara va. Fattar ni vad jag menar? Att smörja in sig med solskyddsfaktor och avbeta fem poddar i rad liggandes i solen med flygplansläge på mobilen idag var det bästa på länge. Jag stängde av. Efter det tog jag och Victor en powernap på två timmar i sängen, lika välbehövligt det.

Jag glömmer bort allt det där ibland, hur man stänger av och det är absolut någonting jag måste bli bättre på. Oftast tycker jag bara att det är roligt med allting som händer men sen kommer perioder som denna, när man bara inte pallar med någonting. Och eftersom att jag känner så blir nog min blogg lidande, den känns så tråkig och oinspirerande just nu. Men så får det kanske bara vara, livet fungerar ju så. Allting är upp och ner. Redan imorgon känner jag kanske tvärtom igen.

1 kommentar

  1. Förstår dig! Känner precis likadant ibland. Tror det är behövligt för alla. Älskar förövrigt din blogg! ❤

Skriv en komentar