Åh det pirrar i min mage.

Min dag har varit helt magisk. Solen STRÅLAR här och jag har solat hela eftermiddagen, lyssnat på ljudböcker och ätit fruktsallad. Victor skulle ha kommit hem vid lunch men planet var försenat så han fick åka direkt till anläggningen och träna istället. Men snart snart snart är han hemma.

Jag går runt och donar i lägenheten, sprutar på lite parfym och bättrar på sminket varje halvtimme, typ så som man beter sig inför en första dejt. Vi sa det igår när vi pratade att saknaden den här gången nästan har varit större än den gången jag reste runt i Asien i tre månader. Galet men sant. Fint att vi efter snart fyra år tillsammans är så kära i varandra, då har man nog hittat hem, när man går runt nervöst i ens gemensamma hem och bara räknar ner minuterna tills när nycklarna vrids om i låset.

1a877573-3496-4264-b494-5281aab17245.jpg

9790437c-b060-432e-b1d0-2ec17ab895a5.jpg

3 kommentarer

  1. Du är verkligen helt förtrollande vacker Maja. Jag blir inte så ofta inspirerad av andra, men din stil har verkligen väckt min inspiration till liv!

  2. Åh jag vill bara älska detta inlägg om och om igen, blir så mysig i magen att läsa, helt underbart!

Skriv en komentar