Jag ÄLSKAR tracksuits.

Det är många dagar jag inte behöver eller vill klä upp mig, det kan handla om att vi måste en snabbis till affären, åka till Ikea eller när vi bara är hemma. Men jag tycker fortfarande att det är viktigt att känna sig fin. Det blir enkelt så att man slänger på sig sina söndertvättade gamla pyjamasbyxor med lite nagellack på och till det sambos gamla tränings t-shirt, så på senare år har jag börjat köpa fina set som jag sen använder hela tiden. Jag har en i blå velvet och en i kamouflage som jag Älskar. Speciellt när jag reser. För när jag reser måste jag känna mig bekväm och fin, men jag skulle aldrig sätta på mig jeans eller en klänning för att sen sitta på ett flyg i fyra timmar. Då slänger jag på mig en tracksuit istället helt enkelt.

Min nya favorit är den här från Ivyrevel. Hur FIN är den? Och så somrig.

img_8503-1.jpg

img_8453.jpg img_8521.jpg img_8549.jpg img_8497.jpg
img_8242.jpg img_7845.jpg img_7832.jpg img_8147.jpg img_8160.jpg img_8309.jpg img_8042.jpg
Om ni är sugna på en likadan så får ni just 25% rabatt på Ivyrevel, rabatten gäller HELA sortimentet om ni använder rabattkoden MAJAENILSSON25, så in och shoppa HÄR! Erbjudandet gäller endast till kl 12 imorgon!

ivyrevelI samarbete med Ivyrevel.

8 kommentarer

 1. Du är väldigt dålig på att lägga ut bra bilder.
  Skippa 3/4 bilder i konstiga vinklar.

  • majanilsson Svara

   Va tråkigt att du kände så, jag älskar dom här bilderna! Önskar dig en trevlig kväll 🙂

  • Shit va folk har för mycket fritid..

   Maja, bilderna är 10/10

Skriv en komentar