Maja Nilsson Lindelöf

JA! Det har hänt. Vi har köpt vår första gemensamma lägenhet och jag är lyrisk. Det är slut på att få känslan av att vara 16 år igen varje gång man åker hem till Västerås. ”Ska vi sova hos din eller min mamma ikväll?” ”Vad ska du göra imorgon?” ”Jag måste åka hem till mamma och hämta min sminkväska” så har det rullat på i snart fyra år. Nu har vi vårt hem där vi kan komma och gå som vi vill, precis som här i Lissabon. Jag är otrolig glad. Äntligen hittade jag min sekelskifteslägenhet som är helt perfekt för oss just nu i livet. Inte för stor och inte för liten, perfekt läge till både stan och våra familjer och priset var rätt. GLAD. Och nu börjar det roligaste av allt, att få inreda precis som vi vill ha det. Jag har redan kontaktat en jätteduktig tjej som är inredare från Västerås som ska hjälpa oss med allt från väggfärg till krukor. När vi åker hem nu i Mars ska jag få se den för första gången och redan då ska jag börja åka runt för att titta på möbler och dylikt. ALLTING faller på plats i mitt liv och jag är otroligt tacksam över det.

namnlos-design-15
namnlos-design-18namnlos-design-19namnlos-design-20

namnlos-design-16
namnlos-design-17

3 kommentarer

  1. Det är en riktigt riktigt vacker lähenhet. Förstår att ni är helnöjda.

Skriv en komentar