Maja Nilsson Lindelöf

Började morgonen med att äntligen fixa naglarna, den här gången körde jag på korta naglar med beige färg. Så nöjd, känns så fräscht. Sista dagarna har jag känt mig som en riktig häxa med mina alldeles för långa röda naglar. Det var på den nivån när naglarna har börjat lossna så att håret fastnade när jag drog fingrarna genom håret.

img_2573.jpg img_2574.jpg

Tränade och kom hem till Victor som var ledig idag, åt sallad i sängen och fixade med datorn. Tvättade och städade lite, vi slängde på en dokumentär och somnade på varandra i soffan.

img_2579.jpg

Till middag lagade jag panerad torsk, potatis, ärtor och en egen remouladsås. Så underskattat och så gott.

img_2596.jpg img_2597-1.jpg

Imorgon väntar träning med Orlando och ett nytt besök hos min gamla frisör. Jag har upptäckt att slingorna sen sist är så tydliga och att jag nästan ser ut som en tiger. Sista gången jag testar en ny frisör här i Portugal, det här med blont hår är inte deras starka sidor och jag har ju hittat världens bästa frisör men min lathet tog över sist. Nu får jag göra om och göra rätt.

1 kommentar

  1. Heeeej!
    Vet du någon bra frisör i Västerås som är grym på färg?:):)

Skriv en komentar