Maja Nilsson Lindelöf

Hej fina Maja!!
Dom skorna är så snygga!!!!
Hur är dom i storleken? Stora eller små?
Kram ❤️

Oj jag tyckte att det var så svårt eftersom att jag beställde skorna online. Saken är den att jag har märkt med de senaste skorna jag har köpt att helt plötsligt finns det halvstorlekar, i vanliga skoaffärer finns det oftast bara 36,37,38 osv. Vilket bidrar till betydligt mindre beslutsångest. Jag är en 38 i skostorlek och körde det nu med. Dem passade perfekt! MEN jag vet ju inte hur 37,5 hade passat. Det värsta jag vet är när man får ömma tår, då slutar det med att man aldrig använder skorna. Så hade jag varit dig hade jag kört på din vanliga storlek. Kram

ed54e861-9a61-4d0c-b08f-9f08d671bc05.jpg

Hej
Tänkte mest fråga hur du ”vågade” klippa av håret? Såg på en bild förut att du hade väldigt långt hår. Jag har nämligen själv funderat på att klippa av håret i 2 år men aldrig vågat.
Kram

Jag hade SÅ långt hår, och STRIPIGT. Usch. Jag ville klippa av mig håret så länge men hade det inpräntat i mig att långt hår alltid är finast. Men det är inte så fallet är. Jag själv tycker att något kortare hår är elegantare och ser lite mer exklusivt ut. Jag klippte av lite i taget innan jag klippte så kort som jag hade sist. Testa en decimeter i taget? Så får du känna efter. Kram

10686869_10152846350889985_444366651278995810_nHär hade jag nog som längst hår, det gick ända till rumpan? Som en häst ungefär.

Berätta vad du köpte i din julkalender till Victor! Såå spännande och fint gjort av dig. Vill få inspiration tills nästa år 🙂 kram

För det första, börja i tid! 24 små presenter är svårare än vad man tror, speciellt när det är till en kille. Till en tjej är det bara att köpa massa tofsar och slå in en i taget, typ. Jag köpte flanellpyjamas, tofflor som matchade. Julkalsonger som jag slog in en per dag liksom, en finare deo, whiskey, whiskeyglas, godis, en julmugg, en t-shirt med tomtar på, mössor, tandpetare (han älskar tandpetare) och sen gjorde jag egna presentkort. Typ ”en massage”, ”en valfri middag” osv. Trixet är att blanda billiga skitsaker med lite fina saker, jag köpte bland annat en finare skjorta och tröja också. Tänk på vad han gillar, tycker han om strumpor, ja men köp lite roliga strumpor. Älskar han din kladdkaka, baka en kladdkaka och göm i kylen. Det finns ingenting mysigare än att se dom öppna paketen på morgonen, det är som om att man har ett barn på riktigt haha. Kramis


Hej! Undrar vad du använder för träningstights? Vilket märke och vilken modell? Behöver tips för att jag tycker att det är svårt att hitta några som inte är tunna (genomskinliga) i materialet. Lycka till med träningen, du är verkligen en inspirationskälla! Kram

Victor är sponsrad av Nike så jag har lyxen att kunna få kläder därifrån, alltså består nog 90 % av alla mina tights från Nike. Jag älskar dom, tror inte jag har ett enda par som är genomskinliga. Casall ska ha bra samt Adidas! Sen har jag några från H&M jag tycker är bra. Modellen vet jag inte, jag har massa olika! Men föredrar de med högmidja som slutar vid vaderna. Jag tycker att jag är snyggast i den modellen. Lycka till och kram!

Hej fina du!

Jag brukar aldrig kommentera eller fråga saker på bloggar men jag måste nu.
Hela min syn på fotbollslivet/fotbollsfrulivet har verkligen förändrats sen du börjat blogga. Jag började följa dig på instagram och hoppades varje dag på att du skulle starta en blogg så jag kunde få se in i ett sånt liv jag kommer leva.

Jag är väldigt nyfiken på ditt liv, du anar inte. Jag är i ungefär samma situation som du, eller kommer snart vara. Då min pojkvän har samma yrke som Victor och samma ”öde” (det lät nästan hemskt).
Jag är en väldigt karriärstjej. Vet vart jag vill och har alltid vetat, jag och min pojkvän har haft det tufft då jag har känt att jag måste ”ge upp” mina tankar och idéer, väldigt känsligt. Men har nu förstått vad som är viktigt, och det är han och vi. Jag vet vad jag ungefär vad jag vill göra karriärsmässigt, och har kommit en fantastisk bit påvägen trots min unga ålder. Så om jag väntar 10-15 år tills hans fotbollskarriär är slut är väl inget.. Jag vet ju som sagt vad jag vill.

Jag undrar därför, för jag märker hur driven du är. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera min fråga riktigt, men ska försöka. Nu verkar det som att du ska börja göra karriär och jobba. Hur gör du det, i er sitation? Hur har det gått till? Har det kommit upp med bloggen pga att du blivit en offentlig person? Eller har du sökt dig till jobb liksom? Och isåfall vad för några? För jag kan väl tänka mig att det kan vara svårt att ha ett jobb med en ”fast punkt”. Att det blir jobb via datorn… eller? Ibörjan hade jag tänkt att plugga på distans, så jag inte är bunden någonstans. Ett måste.

Som sagt, jag har ju väldigt mycket frågor. Och jag vill känna mig lugn i min framtid. Så jag hoppas att DU kan hjälpa mig med detta. Så både jag och min kille kan leva det livet vi vill. Och så jag har ”något att göra” med. Och något JAG vill göra. Så jag ber dig, snälla förklara hur det har/hur det går till, framförallt med din karriär. Om du inte känner för att skriva ut det offentligt får du mer än gärna skicka ett mail till mig. Säg bara till. Du är den enda som skulle kunna förstå min situation och mina tankar kring detta då ingen annan runt mig någonsin levt ett sånt här liv.

Hade varit otroligt tacksam att få reflektera med dig. Är så nervös för framtiden, även fast jag vet att min kille alltid kommer ta hand om mig. Men behöver alla tips jag kan få, är väl som alla andra tjejer att jag lider av en tung ångest.

Fortsätt med det du gör Maja. Det borde finnas fler som du. Du anar inte hur mycket du hjälper! Framförallt mig.
Kramar

Hej kära du! Jag lider med dig för jag var exakt där du är för bara ett år sedan. Nu vet ju inte jag vad du vill jobba med så det blir lite klurigt att svara. Men generellt tänker jag såhär, jag är SÅ TRÖTT på att livet verkar kretsa runt vad man gör. Det är ta mig fan den första frågan man ställer en främling ” Och vad gör du? Vad jobbar du med? Vad vill du bli?”. Ja jag vill bli lycklig. Man kan inte identifiera sig med sitt arbete, livet är för kort för det. Victor skulle aldrig identifiera sig som ett fotbollsproffs, det är vad han gör, men inte vem han är.

Med det sagt så är det ändå så att det är viktigt att ha sin egna identitet, man vill vara trygg i sig själv, tjäna sina egna pengar och stå på egna ben. Jag är säker på att den dagen jag kommer behöva söka ett jobb på fast plats, dvs när vi flyttar hem till Sverige så kommer min livserfarenhet och drivkraft göra mig minst lika kvalificerad för jobbet som någon annan. Hade du inte varit med din kille hade du haft ditt fasta jobb och hit och dit, men sen hade du bott där du bor, träffat samma människor, jobbat måndag till fredag och åka till Grekland en gång per år. Grattis, va bra, du har det livet alla förväntar sig att man ska ha. ELLER så kör du bara på, sök och fråga människor hur du kan gå tillväga. Gå din väg, testa dig fram och du kommer förmodligen komma LÄNGRE än vad du hade gjort utan att du hade flyttat med din kille.

Hade jag inte varit med Victor hade jag väl bott i Sverige nu och pluggat marknadsföring, jaha, men sen hade jag inte haft en plan. Kanske fått ett jobb, fått en karriär och varit duktig på jobbet. Men sen då? Då hade jag varit ”klar”, 25 år gammal. Kom igen, det löser sig. Man har hela livet på sig att jobba. Så länge du är målmedveten så kommer det att lösa sig. Jag har fått många möjligheter pågrund av att jag är med Victor och jag får utlopp för min kreativitet, tjänar pengar och känner att jag är på väg någonstans. Tillexempel så fick jag förfrågan om bloggen, efter det har jag börjat få samarbeten och med det ser jag möjligheter att göra annat. Jag har mycket på gång, saker jag vill göra, saker som kommer längre fram men hursom så har jag saker i rullning. Vilket är väldigt viktigt för mig som person, jag har fått ett nytt slags självförtroende. Sen är det såklart från person till person, som ”fotbollsfru” kan man enkelt bara vara hemma och ligga på soffan, shoppa och pilla i navlen. Whatever works for you. Var inte så hård mot dig själv, se det som en resa. Träffade en cool tjej via landslaget som hade öppnat upp sin egna mäklarfirma, sen fick hon och hennes kille flytta eftersom att grabben skulle byta klubb men nu är det ju bara att hoppa upp på hästen igen. Att ha det på sitt cv är väl bra mycket bättre än att ha jobbat på samma mäklarfirma i fem år liksom.

Ta det lugnt. Plugga på distans. Sök onlinejobb, eller hitta ett jobb där ni bor. Njut av tiden tillsammans och det nya landet. När du är 100 år kommer du inte tänka att åh när jag var si och så gammal borde jag ha bott i Sverige och jobbat, nej du kommer att sitta och tänka shit när jag var x år gammal hade jag redan bott där, där och där, pluggat de kurserna och haft x antal jobb. Vad häftigt att jag gjorde allt det där.

Se möjligheterna istället för alla hinder. Stor kram, jag lovar att det kommer att kännas bättre snart. KÄMPA, du är så cool som ens vågar! Har du fler frågor får du gärna maila mig på majaenilsson@outlook.com!


Här är en bild från dagen jag flyttade till Lissabon, efter denna bild grät jag ungefär varannan dag i tre månader men titta, så bra det blev tillslut. 

He Maja!
Har för mig att du nämnt att du varit brunett och nu blivit blond för något år sen? Är i samma sits atm… Eller jag är brunett nu men är svenskt blond egentligen, har dock tröttnat på det nu pga utväxten som gör att man ser skallig ut haha… Hur lång tid tog det för att bli blond? Lite opepp på den där mellanperioden alla snackar om, när färgen på håret varken är brunt eller blont 🙁 Blir så pepp på blont när jag ser (bilder på) dig!! Tips mottages mer än gärna!

Älskar dig blogg och ärlighet! Kör på!

Hej! Jag var jätte mörkhårig förut, i flera flera år. Sen åkte jag på en långresa i Asien och blev gulhårig. Sen började jag bara slinga lite då och då och nu är jag blondie. Fråga din frisör, det gick ganska fort för mig och jag gillade alla färger jag hade mellan mitt mörka och blonda hår. Idag har jag ombre så jag slipper utväxten! KRAM

Kan du inte vista lite bilder på hur ni bor?

Hej! Nej det känns lite för privat av någon anledning, kanske kan ta lite snapshots? Kram

Hej! Detta har egentligen inte med inlägget att göra, men skulle inte du kunna skriva ihop ett inlägg med tips på presenter eller små gester till alla hjärtans dag? Kommer inte träffa min kille och det är egentligen ingen dag vi brukar fira, men något speciellt kring dagen är alltid kul.. Diggar din blogg som fan, och hade gärna sett ett sånt inlägg
XX

Det kan jag fixa, rolig idé!! Kram

3 kommentarer

  1. Kloka svar som vanligt! 😊👍
    Jag tycker verkligen du har så himla fin stil, och skulle behöva ett litet kläd-tips! Har för mig jag läst att du ska på bröllop i sommar, det ska jag med. Det är ett riktigt sommarbröllop ute i skärgården en hel helg. Börjar redan planera klädsel till två kvällar, men så himla svårt! Har du några tips?? Vore verkligen supersnällt! Tack för en fantastisk blogg! Kram E

  2. Alltså, alla bloggar är SÅ TRÅKIGA i jämföresle med din!! Har aldrig varit nån som läser nån blogg slaviskt men din går jag ju fan in på 7 ggr om dagen! Går in på nån annans då och då men så känner jag bara: näe så tråkiga, samma grejer överallt!

    Vill bara säga att du är så sjukt härlig, inspirerande och cool! Tack 😘

  3. Kan inte vi bli bästa vänner? Haha. Du verkar vara världens finaste människa!

Skriv en komentar