Jag har länge känt mig pluffsig men samtidigt liten, omotiverad och träningarna har inte varit så bra som dom brukar. Det var länge sen jag hade en lång period av riktigt bra träningar. Och det var länge sen jag såg konkreta resultat.

Jag har insett att jag måste tänka om och lägga om antingen min kost eller träning, eller både och. Eftersom att jag lägger såpass mycket tid på min träning inser jag att det är av stor vikt att jag gör det rätt. Dessutom vill jag komma i mitt livs bästa form och just nu är en period i livet jag verkligen har både tid och lust för det.

Jag letade upp min gamla PT på en gång idag när jag kom till gymmet och på onsdag är det dags. Jag ska vägas och mätas, vi ska lägga upp en plan och jag ska få ett träningsschema. Jag ska vägas och mätas enbart för att se resultat, jag ska bli ”större” och inte mindre så ni inte tror att mitt mål är att bli smalare. Mitt mål är att bli mer tonad, få större rumpa och mer definierade muskler. Jag är så taggad och det känns kul.

Jag har köpt nya träningskläder och ikväll blir det brun utan sol, jag vet att sånt är väldigt viktigt för mig psykiskt. Det låter kanske sjukt men ibland när jag går till gymmet efter att ha gjort någonting innan och därmed har både smink och ett fixat hår kan jag träna dubbelt så bra. Man får ett annat slags självförtroende än att komma dit i ens mest utslitna träningskläder, en tofs på huvudet och blek som satan. Man vågar inte testa någonting nytt framför främlingar om man inte har självförtroendet för det, iallafall inte jag.

70fa6fef-b6a4-4c03-80f5-9eeacc9a2fda.jpg

b53caa15-ec34-443d-8116-34df4d846a81.jpg c40daeb2-88ec-41f5-8361-b90d9f1a86b5.jpg
55c5cc95-3874-47e6-a8d4-7a160eb7f1e9.jpg 0db3a50d-5471-4b23-831c-a71d164ee0cb.jpg cf335f6f-b2eb-4be1-99f6-68653125f7c9.jpg c1885392-62c3-449b-b1c9-4fff74dfc81f.jpg

Jag ska försöka dela med mig av de tips och det schemat jag får så för er som är intresserade är det bara att hålla utkik. Jag vet att en del av er kan bli lite stressade av mina träningsinlägg och jag kan tycka att det är lite svårt att hålla en bra balans eftersom att 50 % vill läsa om det och 50 % inte. Kanske ska ni bara skita i det jag skriver och skrolla vidare? Jag vill aldrig att min träning eller kost ska bidra till en dålig självkänsla för någon som tränar mindre eller inte alls. Alla är olika och alla brinner för olika saker, min tid jag lägger på gymmet lägger någon annan hellre på ridning, matlagning eller biobesök. Jag vill alltså inte stressa eller få någon att må dåligt, jag vill bara inspirera och peppa de som vill. När jag själv behöver motivation klickar jag nämligen runt bland bloggar och instagramflöden.

8 kommentarer

 1. Alltså du är ju bara för underbar!! Heja dig, o vad du är go som tänker på dina läsare. Kram/ från en av dom som kommenterat att det stressar mig 🙂 (därför blev jag ju helt varm när du skrev som du skrev. Underbara människa!)

 2. Gud vad roligt!!
  Och jaaaa!! vill gärna läsa om schemat och din träning.

  Ha en fin kväll, kram.

 3. EMMA torstensson Svara

  Fin omtanke om dina läsare, Maja! ❤️Jag är nog en mitt-emellan-läsare, ingen träningsentusiast själv men helt ok att läsa om din träning ändå. 😉
  Jag vill bara säga att jag förstår din känsla på gymmet, med utseendet och så. De få gånger jag hasat mig dit har jag inte kommit osminkad, och väljer också själv helst de finaste träningskläderna. Tror många känner igen sig. Samtidigt vill jag bara skrika: DU DUGER SOM DU ÄR! Utan smink och spraytan! (Och det hoppas jag du känner också, även om självförtroendet stärks av att vara fixad?). Men det är nog därför jag typ aldrig vill va på nåt gym, det känns som det blir en press på hur man ska se ut eftersom många är så fixade och man har ett ideal man känner att man ”måste” leva upp till… så utlämnande på något sätt. Känner du igen dig i detta? Hur tänker du kring det i så fall?
  Kram Emma!

 4. Maja din blogg äger
  Fortsätt blogga om träning hur mkt du vill
  Så inspirerande tycker jag
  Kram

 5. Kör!! Är själv i samma livssituation i annat land än Sverige och är inte tillåten att jobba. Så träning & kost är något som jag äntligen fått upp ögonen för och tycker är kul och du är en stor motivation, du verkar så härlig och sund! Kram Moa

 6. malin@flodman.nu Svara

  Hej!
  Jag vill gärna läsa om din träning, det motiverar som bara den! You go girl!

 7. Läst din blogg ett tag nu, och går dagligen in och läser. Du ger min inspiration och ÄLSKAR din stil. Är en tjej som också flyttat för kärleken, kan känna igen mycket du skriver.

  Ska bli kul att följa din ”nystart”, kommer gå grymt! 👌
  Tränar själv dagligen, och igår hade jag en – ”känna sig snyggdag = gick extra bra på pt-passet” 💪🏼💪🏼
  Heja heja dig! Kram på dig!

Skriv en komentar