Säg hej till min nya lilla diamant! Jag har letat efter en liten väska som är mer speciell, antingen en rolig färg eller med ett häftigt mönster. Men så såg jag denna! En riktig ”Maja-väska”. Jag tänker mig den både till vardags och fest. Ett par ljusa jeans, vit skjorta och boots med den lilla på höften i vår kommer bli fint. Den invigs såklart ikväll, jag ska ha på mig en vit långklänning med svarta klackar och en glitter choker.

img_9280.jpg

c98ff413-c614-41e0-b928-8b86594b4b29.jpg 1a412f3f-6d37-400f-b981-e80e27f2f14c.jpg af8d0ffa-9055-40aa-a56d-e0b374bf6968.jpg

4 kommentarer

  1. MEN HALLÅ!! Det här är varför man älskar dig och din stil. ”Nä men ja köper en glittrig ysl väska” en annan hade valt en svart tråkig jävel. Fan va du inspirerar mig, 2017 ska jag bli mer glittrig som dig!

  2. Heja dig! Har läst hela din blogg; väldigt underhållande, välskrivet och kul. Lycka till och du verkar vara en både smart, snäll och rolig tjej.

  3. I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂
    [url=http://fastchoise.tumblr.com/]julianKr[/url]

  4. brukar inte kommentera inlägg för det tar ju en hel livstid innan man fyllt i allt obligatoriskt stuff men måste bara säga att du verkar vara så jävla härlig. följer dig på Twitter med och lika där – du verkar helt underbar! hade det funnits tinder för nya tjejkompisar hade du fått en superlike så sluta inte blogga, please.

Skriv en komentar