img_9291.jpg

En fråga, hur påverkas du/ni av alla transfer-rykten som går nu? Hur mycket märker du som respektive av sånt liksom? (OBS söker inga svar på vad som händer med Victor nu alltså, utan är endast nyfiken på hur det upplevs ur ditt perspektiv och hur det påverkar er situation/relation).
Tack för en bra blogg! Hälsningar Emma

Några av er kanske vet att det skrivs ganska mycket om Victor just nu, det känns som om att det kom över en natt. Från att allt var som ”vanligt” för oss till att det stod om Victor överallt. Ofta brukar jag inte bry mig om allt som händer runt omkring men helt plötsligt gick det inte att komma ifrån. På mina sociala kanaler får jag kommentarer eller meddelanden varje gång jag postar någonting. Det misstolkas och febrilt försöker man att hitta ett tecken på någonting. Jag har fått otrevliga mail, meddelanden och tweets. Bekanta, vänner och familj frågar, många menar ingenting illa men att få 10 meddelanden per dag där den enda frågan är om Victors fotboll gör sitt. Det kommer på tal, h e l a  t i d e n. Det irriterar mig när man frågar om pengar och avtal. Vi är inte pengar. Vi är inte fotboll, även om fotboll är en stor del av vårt liv så är det inte de som identifierar mig och Victor.

  Jag har förstått att jag måste vara beredd på det med tanke på min Twitter, Instagram och blogg. Men det är ju MINA kanaler. Inte Victors. Det har varit lite jobbigt för mig och det har blivit väldigt tydligt att jag är Victor Lindelöfs flickvän och inte Maja Nilsson. Därför har jag valt att hålla lite distans angående Victor här på bloggen. Jag bjuder på bilder och lite roliga historier, men sen måste jag nog dra en gräns. Jag vill inte skriva någonting som kan hamna i Aftonbladet, jag vill inte ha fler mail om Victor, inga mer kommentarer om pengar, ingenting av det där. 

 Ni på det här forumet är bäst. Ni gör mig så glad och det känns verkligen som om att ni läser min blogg pågrund av mig, det är en fin känsla som jag inte känner allt för ofta. Men frågorna ni ställde till Victor vill jag inte längre att han svarar på. Jag ser bara problem i det och det är inte kul med bara jag och nej svar. Jag hoppas ni förstår och inte blir sura på mig. 

Jag förväntar mig inte att alla ni kommer att förstå, en del av er sitter säkert och himlar med ögonen. Och det är okej för man kan inte förstå förrän man är inne i det. Just nu skulle jag nog bara vilja vara Maja 20 år som bodde i Oslo. Helt neutral och varje person jag träffar pratar med mig enbart för att jag är jag, inte för att jag är Victor Lindelöfs flickvän. Såklart har jag tänkt på att sluta med allting, både twitter bloggen och instagram. Men jag tycker ju att det är så kul! Vi får se hur det slutar men just nu får jag bara byta taktik ett tag.

Med det sagt så vill jag bara tilläga att allting mellan mig och Victor är bra, ni är några som har frågat hur vi som par blir påverkade. Vi är ett team i det här och hemma pratar vi aldrig om fotboll och telefonerna får ligga på bordet med skärmen ner. Såklart har vi haft våra diskussioner om allt det här men nu har vi hittat balansen. Vi har även bestämt oss att den dagen någonting börja tära på oss så ska vi sluta. Blir vårt förhållande påverkade av min twitter eller hans Instagram så slutar vi. Kärlek är det viktigaste.

Ikväll ska vi fira nyår och tänka på allt fint som har hänt det här året, vi ska inte bara skåla för hans otroliga framgång utan även för min. Att jag har klarat av min första kurs, fått ett jobb och kommit i ro med mig själv. 

Livet är fint, och det finns så mycket man ska vara tacksam över, tillexempel att vi är friska och väldigt kära i varandra. Det är hundra gånger finare än allt som har med fotboll och pengar att göra.

31 kommentarer

 1. Du är så grymt bra på det du gör! Jag läser för att du har fasen den bästa av alla bloggar, vad det beror på är en bra fråga men jag är rätt säker på att det är för att du är så grymt uppriktig. Keep up the good work och ha ett gott nytt år 🙂

 2. DU är grym!!! Din blogg är grym för att DU skriver den på de sätt du gör. Det har ingenting med honom att göra. Det är din egna förtjänst. Tack för bästa bloggen och gott nytt år🎈❣️

 3. Jessica Jonsson Svara

  Du är så klok och verkar vara så jävla underbar. Dina vänner är lyckligt lottade som har en person som dig i sitt liv 😍 Gott nytt år, hoppas du får en fantastisk kväll! PUSS

 4. Jag läser Hannahs blogg regelbundet och halkade givetvis in här när du började blogga under Femme. Är totalt ointresserad av fotboll och visste inte vem Victor var förrän jag började läsa din blogg 🙂 Har fortsatt läsa för att DU är inspirerande och det är kul att läsa om DITT liv utomlands!
  Gott nytt år!

 5. Helt rätt! Du är grym! De som inte förstår, kommer tyvärr aldrig göra det. Gott nytt år fina maja!

 6. Brukar inte kommentera bloggar eller medier överhuvudtaget egentligen men jag måste bara få säga att Maja du är sån jäkla powerbrud!! Kikar in här föör många gånger om dagen för det är så mycket humor och värme i din blogg och jag relaterar verkligen. Som ditt inlägg om viktresan – det som faktiskt pushat mig senaste månaden nu är ”fan kunde Maja så kan fan jag också”. Och hoppas jag ej detta nu blir till en dryg kommentar men när min Man Utd frälsta pojkvän berättade att Victor skulle till Manchester var min första och enda tanke ”fan vad kul för Maja för hon hade ju skrivit att hon gärna bodde på ett ställe som hade årstider” för jag mindes du skrivit om det här någonstans i bloggen. Så alltså gör din grej och skit i alla andra, du är grym!!
  Kram

 7. Du är fantastiskt! Jag läser bloggen för att DU är DU. Så mycket inspiration, kärlek och skratt finns här, som får mig att tackla dagen. Tack Maja!

 8. Du är så jävla queen. Önskar att fler vågade säga (eller skriva) vad de tycker. Victor är ju en del av ditt liv som kommer med i bloggen (och andra sociala medier) men allt annat i ditt liv och dina tankar är en annan del som gör din blogg bra. Önskar att jag vore lite mer som du är, att alltid våga säga vad jag tycker/känner eller att alltid göra det som jag själv vill. Tex. plugga något som jag vill, utan att någon annan har en åsikt om det är rätt/fel.
  Du är så sjukt inspirerande och det ska bli fortsatt kul att följa dig på dina äventyr, oavsett var i världen du befinner dig.
  Ha en magisk dag och kväll med Victor, hans bror och andra vänner som ni hänger med! 🙂

 9. Hej Maja!
  Jag vill bara säga att jag uppskattar din blogg så mycket. Din ärlighet. Det känns inte som någon fasad. Förstår såklart att man aldrig få en hel och riktig bild av en person och dennes liv via en blogg. Men din känns genuin. Jag läser din blogg pga dig. Inte vem du är tillsammans med. Du är skön, har fin stil (smink, hår och kläder) och jag gillar din pepp kring träning.
  Tack för att jag får läsa din blogg och ta del av en liten del av ditt liv.
  Kram och Gott Nytt År!

 10. Gott Nytt År finaste Maja!!!! Ser framemot ett nytt bloggår! Du är så härligt så jag hoppas inte du slutar blogga. Kör hårt! Det är dig vi klickar in på bloggen för att läsa om! Du är bäst!

 11. Maja du är GRYM!!! Läser aldrig bloggar men shit asså din blogg blir man frälst av, ditt sätt att skriva på är bara så så bra och jag hoppas du fortsätter med det ett tag till för dina inlägg förgyller verkligen mina dagar!
  Gott nytt år på dig❤️❤️❤️

 12. Klokt sagt! De flesta av oss som läser din blogg gör ju det för att följa DIG och ditt liv, att han är en stor del av det gör det ju naturligt att han finns med i bloggen såklart men i första hand är det ju dig vi vill läsa om, ”lära känna” eller vad man ska säga. Sjukt tråkigt att vissa ser dig ’bara’ som hans flickvän istället för Maja för du är sjukt härlig – synd att vissa inte kan se förbi stämplar och går miste om att se vem du faktiskt är. Kör hårt, vi är många som stöttar. Gott nytt år! ☺️

 13. Skönt att höra att du och Victor mår bra iaf! Tycker om din blogg så mycket, är mysigt att se alla bilder från Portugal och följa ditt liv. Massa kärlek!

 14. Hej!
  Första gången jag kommenterar, vill bara säga att jag följer din blogg pga dig .visste inte vem Victor var föränn du skrev om honom 🙈 Är själv västeråsare så extra skoj att följa dig!

 15. Ni två är goals! MEN jag läser din blogg för att du är du! Sjukt kul att läsa om Victor också men då som din pojkvän & inte som fotbollspelare! Jag tycker att du är så jävla rolig i kombination med att du blandar lite allvarliga inlägg också. Heja dig!

 16. Sluta inte skriva! Uppskattar verkligen din blogg! Kör ditt race ,😊

 17. Kan tänka mig att det är väldigt vanligt att alla spelarfruar blir klassade som någons flickvän/fru och inte som en egen individ. Jag läser din blogg och följer dig på instagram för att du är du! Om jag får spekulera så tror jag att folk skulle se dig mer som VNLs flickvän om du inte hade egna kanaler att visa vem du är på. Fortsätt med det du gör!
  Jag kan känna igen mig så mycket i det du skriver då min sambo har en hel del likheter med din bla data/tvspel och borta nästan jämt på grund av jobbet. Det är på något sätt befriande att läsa om er vardag som påminner om min och inse att jag inte är ensam (speciellt när man känner sig så jävla ensam då min sambo är borta och alla vänner bor långt ifrån).
  Gott nytt år och stor kram till dig Maja!

 18. Kan bara instämma i alla hyllningskommentarer här alltså. Man blir helt fast i din blogg! Och det är ju för att den handlar om DIG och sättet som DU skriver på. Gillar också att du får oss läsare att känna att du ”ser” oss, du svarar på kommentarer och tänker på vad vi är intresserade av att läsa om. Tack för det! ❤️ Men samtidigt är ju det viktigaste att DU mår bra av din blogg, så jag hoppas inte du känner för mycket press kring allt. Gör det som känns bäst för dig, vi läsare som verkligen stöttar dig finns ju här oavsett vad du väljer att skriva om. 😊 Gott nytt år! Kram Emma

 19. Wow, imponerande inlägg Maja. Du verkar vara en fantastisk människa. Fortsätt stå på dig och ha ett bra 2017! 🙂

 20. Hej!

  Jag må ha trillat in på din blogg en gång för längesedan för att du är sambo med Victor, men nu följer jag dig av helt andra anledningar. Du framstår i bloggen och då förmodligen är en helt otrolig tjej. Klok och jordnära. Ta inte åt dig om någon säger något dumt eller hetsar.

  Har svårt för att följa andra bloggar och de som jag följer är av ren vana. Men din är i särklass mest intressant! En skön blandning av vardag, mode, hälsa och livsstil. Kör på som du gör!

 21. Du är grym och jag kan helt ärligt säga att jag följer Victor på insta, läser om honom i tidningar osv för att han är Maja Nilssons kille.

 22. Jag kan inte alls sätta mig in i din situation men ville bara säga att jag verkligen läser din blogg och följer din instagram för att du är du!!
  Du skriver så galet bra och det är väldigt roligt att läsa, din blogg är just nu den enda jag följer slaviskt och jag hoppas verkligen inte att du ska behöva sluta även om jag skulle förstå!💕

  Så fortsätt vara du, för just nu behöver jag dig och att du förgyller min tråkiga ”skolvardag”!😅☺
  Hoppas ni hade en fin jul och nyår! Glöm inte hur grym du är❤❤❤❤

 23. Du är bäst! Det är något speciellt med dig och du är en sjuk inspiration för mig!!

 24. Jag älskar din blogg, instagram och Twitter bara för att du är du. Maja med den fantastiska stilen, humor och sköna tankar och funderingar att läsa om. Jag uppskattar verkligen det du delar med sig av i ditt liv. Du är fantastisk!❤️😊

 25. Såklart vi läser din blogg pga DIG och ingen annan!
  KRAM!!

Skriv en komentar