Maja Nilsson Lindelöf

Sitter äntligen vid gaten. Jag önskar att jag var en sån person som checkar in lugnt och fint, har passet i en fin passhållare, köper med en kaffe, äter lite frukost eller tillochmed dricker ett glas bubbel. Istället börjar det med att jag måste i panik byta väska en minut innan jag ska åka, låset gick sönder så jag fick hämta ner min fula rosa slitna resväska och slänga ner alla min saker.

Checkar in på flygplatsen och svär mig igenom säkerhetskontrollen. Under denna period hinner jag dessutom tappa bort mitt pass två gånger.

Min plan har varit att Victor ska få fixa sina julklappar själv eftersom det inte är rimligt att jag ska tänka och planera julklappar till hela min och hans familj och släkt. Men eftersom att jag är ihop med ett barn så fick jag ta tag i det nu på taxfreen så vi slipper skämmas på julafton. Så nu kånkar jag på en ryggsäck, handväska och tre påsar fyllda med vin och presenter.

Jag hann iallafall köpa med sushi och vatten till planet. Visste ni att flygplansmat har ett utgångsdatum på cirka tre år? Har efter att jag fick reda på den information aldrig ätit något på ett flygplan igen.

Jag har laddat ner ljudböcker och är redo för fyra timmars flyg nu iallafall. Det ska bli skönt att komma hem till mamma ikväll. 

1 kommentar

  1. Hej Maja! Tack för en grym blogg, du är fantastisk! Har en fråga: jag ska ha ett par silvriga sammetsbyxor som är lite pösiga på nyår, men jag hittar inget att ha till. Har du några tips vad som är snyggast att matcha?? Tack

Skriv en komentar