Maja Nilsson Lindelöf

Igår kom Victor hem med blommor till mig. Finaste Victor. Efter det tog han med mig på restaurang. Jag hade min nya röda skjorta på mig och kände mig som tio poäng. Vi sprang i regnet och kom fram till vår absoluta favoritrestaurang Zafran. Vi åt flera olika indiska smårätter medan vi pratade om livet, varvat med att se på magdansöser som dansade för alla i restaurangen. Jag skrattade så mycket när hon kom fram till Victor och dansade, stackarn visste inte vart han skulle kolla och alla i hela restaurangen stirrade. Jag lät telefonen vara igår så det blev bara fyra bilder från kvällen.

När vi kom hem tittade vi på reprisen av så mycket bättre från i lördags. Ted Gärdestads dag. Jag grät som ett barn. Jag har en person i min närhet som lider av psykisk ohälsa och schizofreni/psykos så för mig blev det väldigt starkt. Så viktigt ändå att det pratas om.

fa2ddbbf-0be0-453e-b23f-7d640d37db55.jpgimg_8363-1.jpga87cd33c-c074-40a7-b5b8-da7d62b99d43.jpg074fa259-794e-491d-927a-15758b6be8b7.jpg

Victor kom hem efter lunch idag, jag hade fixat lite mys så vi släckte ner, tände ljus och tittade på film i sängen hela eftermiddagen eftersom att han åker ikväll. Vi ses en snabbis imorgon efter matchen innan jag tar flyget till Sverige på söndag. Han blir själv några dagar eftersom han har match den 21a igen så vi ses den 22a i Västerås igen.

Skriv en komentar