Maja Nilsson Lindelöf

 Hej på er. Sitter och skriver nu medan jag äter upp min matlåda från igår. Jag har varit på gymmet och kört stryka, tvättat två tvättar och ska snart ta tag i hemmet. Idag känner jag mig lite stressad men jag vet inte varför, det har kommit upp några julklappar jag måste köpa, jag vill få ordning här hemma innan vi åker till Sverige, jag har HELT glömt bort högskolan och att checka av allting i min kurs. Jag har liksom tagit semester i huvudet lite för tidigt tror jag. Nu ska jag iallafall göra ett ryck, städa lite och fixa lite på datorn. Börja organisera alla julklappar vi har här hemma och ta ner resväskan så jag kan börja packa lite smått. Ikväll ska vi ut på dejt, senast var i juni så det är dags.

2a0bcfff-5b1e-4a5b-a7b5-1cf4c8d1bcdb.jpg
Jag lyssnade på podden ”Veckans bläcka” imorse och blev så inspirerad av Jennie Hammar. Som tur är har en ny butik öppnat 20 meter från vår port så jag gick dit för att se om jag hittade någonting.

c11feb81-1033-48f4-b19a-3868214ac418.jpg 63e54a17-1480-491f-aa11-363fdeb45865.jpg b4df155f-e357-4742-b5c4-248aa55cdfc8.jpg
Jag kom hem med Matcha Te som ska vara helt magiskt för kroppen. Här hittar ni information.

3bf05463-590c-4b7e-acc4-6b4498ccb2a7.jpg
Jag köpte även hem proteinpulver som jag ska börja dricka efter träningen. Min kropp behöver mer näring eftersom jag ibland är dålig på att få i mig mycket mat direkt efter träning, vill jag ha starkare muskler måste jag bli betydligt bättre på det och de här ger mig nog lite mer motivation.

a16e6934-7751-455e-a2e9-b50f4750002d.jpg
Matchan var god, min tanke är att dricka det som te eller med skummad soyamjölk på morgonen. Proteinpulvret var absolut det äckligaste jag har druckit så det får jag använda i mina smoothies istället. Eller bara svepa skiten. Vad säger man, vill man vara fin får man lida pin.

4 kommentarer

 1. Jag dricker också grönt. Brukar blanda med apelsinjuice, det dämpar smaken lite 🙂

 2. FridaKarlsson Svara

  Ni hade ju date night i augusti skriver du på din insta. Såå riktigt så längesen vare inte Majsan

 3. Hej Maja! Jag har en storebror som är 21 år och har ingen aning om vad jag ska ge honom i julklapp, har du några tips?
  Tack för en fantastisk blogg, kram!

 4. Hittade till din blogg igår, måste säga att den är jäkligt härlig & upplyftande att läsa :D.

  Har två lite halvskeva frågor, tänker ge en weekend till lissabon på 5dagar till min sambo i julklapp, tänkte satsa på Maj. Finns det något man inte får missa, och vilken klassisk turistfälla kan man skippa :)?

  O nu kan inte jag något om fotboll, men tror du att din sambo skulle kunna tänka sig donera ex. Sin autograf till
  musikhjälpen? (menar absolut inge illa med denna kommentar)

  Ha en fin jul :)!

Skriv en komentar