Maja Nilsson Lindelöf
  • just-nu
     

På torsdag ska jag äntligen till frisören! Min utväxt har vuxit lite för mycket och håret är lite för gult just nu. Jag tänker inte ta någonting på längden den här gången men däremot bli något blondare och lägga in kallare toner. Jag kände mig ju så fräsch i somras när jag blekte det sist, jag ska även införskaffa mig silverschampo i Sverige och efter det kontinuerligt använda mig av de produkter som är till för blont hår.

Mitt matta läppglans från Nyx. Det är perfekt och jag har fått så många komplimanger för det. Passar till allt och faller så naturligt till ansiktet, dessutom så snyggt att det är matt. Använder detta varje dag nuförtiden. Färgen heter Athens!

Smoothies. När Sanna var här började vi göra smoothies och efter det har de rullat på. Dessa veckor har bestått av lite väl mycket alkohol och snabba kolhydrater så nu ska jag iallafall försöka skärpa till mig lite inför jul. Jag känner mig lite svullen och inte 100 i kroppen. Jag är trött och sliten så lite detox sitter perfekt nu. Jag mixar soyamjölk, banan, frysta hallon och citronsaft just nu!

Jag har införskaffat mig nya hudvårdsprodukter. Bland annat detta serum från Estée Lauder. På riktigt det bästa jag har gjort, mina porer har minskat markant och jag märker hur min hud läker efter alla år av för mycket solande och allmänt dåliga hudvårdsrutiner. Testa denna, värd varenda krona!

1 kommentar

Skriv en komentar