Maja Nilsson Lindelöf

 Vad är din drömbild av julafton i år?

Min drömbild av denna julafton är att den inte blir stressig. De tidigare åren har varit ganska stressiga i försök att få ihop våra egna familjetraditioner med varandra. Victor och hans familj har traditionen att äta en stor julfrukost hemma tillsammans. Efter det åker dom iväg för att spela hockey (jag vet vem i helvete vill spela hockey på julafton). Då är min plan att jag ska fixa till mig och sätta på mig någon fin klänning. Vid lunch är vi med min släkt och äter tomtegröt ute i Hökåsen. Efter det åker vi nog hem till min mormor en sväng vid Kalle innan vi till sist åker hem till Victors släkt där vi spenderar resten av kvällen.

Den bästa stunden på dagen är när jag och Victor byter paket själva på kvällen. Det finns ingenting bättre än att se honom öppna paketen jag har köpt med omsorg. Att se honom glad. Sen har Victor en tendens att köpa de presenterna man knappt vågar drömma om. Första året tillsammans kom han in med en STOR Michael Kors påse med en stor röd rosett. I den låg det en väska och klocka som var helt rätt. Det var så jag. Efter det forsätter han att skämma bort mig år efter år. Min kille. Tänk att man fick någon som behandlar en så väl. När man var yngre var man med någon slags typ som kom med julklappen oinslagen i en Willys påse.

Jag vill att dagen ska bli harmonisk och varm. Min förhoppning är att alla ska bli glada över de paket jag har köpt och att alla är lyckliga. Jag hoppas att köttbullarna inte blir brända som förra året och att det kommer att serveras gott rött vin. Jag vill kramas med Victor och alla nära o kära. Jag vill vara lugn och i nuet. Jag vill att det ska bli en sån julafton man ser tillbaka på med värme. Förra året var så stressig och hektisk så jag kommer knappt ihåg den dagen.

jul
Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

3 kommentarer

  1. kan inte du snälla rara ge lite tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp?! du verkar vara så jäkla rolig och påhittig och även om jag själv känner att personliga grejer oftast är roligast att ge så är det alltid kul att höra vad andra har för tips när det kommer mer till prylar. kram på dig härliga maja!

  2. Alltså du är fantastisk! Läst igenom en massa inlägg och tycker du är grymt rolig. Verkar även vara en tjej med skinn på näsan och ödmjuk.

  3. Tycker att du verkar vara en sån himla rolig tjej… älskar att du skriver vad du tycker 🙂

Skriv en komentar