Maja Nilsson Lindelöf

God kväll på er.

Min dag har bestått av gym, manikyr och plugg. Victor kom hem vid lunch och har suttit och spelat playstation hela eftermiddagen. När han kom ut till vardagsrummet och störde mig i mitt skypesamtal med skolan för femte gången blev jag oxtokig. ”Kan du snälla logga ut från Wifi det funkar knappt att spela Maja”. Jo men min skola kanske känns lite viktigare än att skjuta huvudet av tecknade figurer.

Jag känner mig grå och sliten idag. Jag gick spontant för att fixa mina naglar och skulle välja en beige naturell färg, istället fick jag ljusrosa naglar som inte alls är min stil. Jag tänkte avstå brun utan sol fram tills jul för att få så fint och bra resultat som möjligt. Jag har även skjutit upp mitt frisörbesök till någon vecka innan jul för att känna mig extra fin till min födelsedag. Är det bara jag som gör så här? Nu känner jag mig som en ful liten råtta och ska tydligen känna såhär fram till mitten av December. Jag kan köpa en snygg klänning i September för att sedan ”spara” den till ett speciellt tillfälle. Varför i helvete då? Man ser ju konstant fräsch ut om man bara alltid gör det som är nödvändigt för stunden. Jag får göra ett ryck imorgon när Victor har åkt iväg för match, han brukar klaga på att jag luktar ”kattkiss” annars.

Jag hade tänkt göra köttfärsbiffar, potatismos och kokta morötter till middag men just nu känns det väldigt jobbigt. Kanske med en bra podd och lite tända ljus så ska det gå. Jag vet inte senast jag lagade middag, vi har hämtat hem mat eller ätit frysta matlådor. Det är dags Maja.

img_6429.jpg img_6430.jpg img_6417.jpg

Här sitter han och skriker. Nyss fick jag ett sms ”Hämta indiskt ikväll? Lite chicken tikka masala? mums”


4 kommentarer

  1. Hahahahaha jag sitter och skrattar här hemma för mig själv. Du är så jävla härlig när du skriver 🙂 så kul att läsa.
    Kram 😘

  2. Hej skulle inte du lägga upp bilder på kläderna du köpte på hm under samarbetet med kenzo? Väntar ivrigt på bilder ❤️

  3. Hahaha!!! läser ” kattpiss” och skrattar högt för mig själv.
    För jäkla härlig. kram

Skriv en komentar