Tänkte bara kika in och säga hej, jag ska försöka klämma in en timme plugg medan jag väntar på att Victor ska komma hem från träningen. Själv lyckades man få till en timmes högintensiv styrketräning idag, behövdes efter gårdagens yoga. Och JA, jag vet att jag har sagt att mitt träningsinlägg ska komma upp och jag jobbar på det. Lovar. Såfort Victor är hemma ska vi ÄNTLIGEN hämta vår nya bil, det tar alltid sån lång tid här i Portugal men nu är alla papper klara så vi ska bara dit och skriva på. Jag ska försöka hinna med en sista lunch med gänget innan jag måste hem igen och sätta mig med skolan. Victor åker iväg för match ikväll så jag behöver några timmar med honom, även om det bara är över en lunch.

3 kommentarer

  1. Hej! Tatueringen du har är bara såå snygg och välgjord! Jättefin! Får man fråga vart du gjort den och vem? Är själv sugen på att göra ett porträtt!
    Ha en underbar dag! 🙂

    Hälsningar Mirre

    • majanilsson Svara

      Det är Andy Blanco som har gjort den, han har en studio i Stockholm 🙂 tack!!!

Skriv en komentar