Igår var det dags för hemmamatch på Benficas arena Estádio da Luz, vi fixade till oss och tog bilen till arenan, i vanlig ordning så var vi först på plats.

img_2991.jpg img_3023.jpg
img_3021.jpg img_3025.jpg img_2990.jpg img_3004.jpg

Jag vet inte om det syns men jag drack lite vin till matchen, det blir ju roligare då.

img_3012.jpg

NI FÖLJER MIG PÅ TWITTER VA? Folk säger att jag är rolig där.img_2994.jpg

Dom har byggt om på arenan och allt är väldigt fancy nu, det känns som om att man är i ett rymdskepp, typ.

img_2995.jpg img_3026.jpg

Efter matchen åkte vi tillbaka till lägenheten och tog en promenad till en av våra favoritrestauranger, om det är för att vi alltid får gratis bubbel samt förrätt och efterrätt då ägaren är ett stort Benficafan eller pågrund av pastan är svårt att avgöra. Just nu är det väldigt varmt här borta, igår var det 27 grader?! Jag som vill ha höst, men kvällen igår var otroligt fin.

img_3003.jpg

Jag försökte få till en bra bild på bröderna men Victor tittade bara på någon viktig match de sände på restaurangen. Så trevligt.

img_2996.jpg img_3024.jpg

Jag ska försöka få till en vlogg av det vi filmade igår, kommer förhoppningvis upp idag! (läs om jag någonsin får BUKT PÅ DET DÄR J*VLA SKITPROGRAMMET och får in alla filmer)

11 kommentarer

 1. Så snygg! Fina bilder!

  Jag har en fråga till dig, en ganska personlig fråga från min sida..
  Jag och mitt ex var tillsammans i 4 år, de senaste året har vi bott i gemensam lägenhet. Vi gjorde slut för kanske 2 månader sedan men har fortfarande hållt kontakten för vi tänkte först försöka igen. Nu för några dagar sedan tyckte jag mitt ex betedde sig konstigt och jag misstänkte att mitt ex ev hade någon annan. Jag fick fråga säkert 20 gånger innan svaret kom fram. Och de var som jah trodde. Mitt ex hade börjat skriva med en annan tjej och påstod att han redan känner denna tjej så bra även fast dom enligt han bara hade snackat på sms i två dagar. Och jag frågade. Hur fan kan du säga att du känner någon när ni bara snackat på sms i 2 dagar osv!! (Och skulle träffas för att bowla i helgen)
  Jag var inte arg för att han börjat pratat med en ny. Utan jag var arg över att han, sen vi gjort slut (alltså för ca 2 månader sen) varit så orolig över att JAG ska träffa en annan. Och sen helt plötsligt har hann all rätt att börja skriva med en annan, när han haft koll på mig? Det är så jävla dålig stil enligt mig. Och nu efter 4 år har han tappat all respekt mot mig verkar de som på bara några dagar. Han skriver sms för att reta mig och ibland skriver han med skrattgubbar bara för att göra mig förbannad. Att bete sig såhär efter 4 års förhållande tycker jag är så omoget och så respektlös.
  Jag har blockerat honom över allt för att ens kunna slappna av och gå vidare själv till 100%. Men de som gör mig så arg är hans kontrollbehov mot mig och helt plötsligt har han rätten att träffa en annan. Hur skulle du hantera en sådan här situation?
  Jag funderar mest på om de vi hade ens var äkta eller om de var oäkta. Eftersom jag dög tills han började skriva med den här tjejen som han skulle träffa i helgen. Alltså har han bara haft mig dom senaste 2 månaderna för att ha någon? Antaligen för att han är rädd att vara själv?? Sen kan jag känna att man går inte vidare så fort efter 4 år i samma förhållande? jag har inte ens tänkt tanken på att hitta ny och gå vidare.

  Vi gjorde alltså slut för ca 2 månader sen men vi har pratat varje dag sen dess och tänkt försöka igen och nu hände de här? jag behöver tips till att klara detta. Sorry för rörig fråga. Jag hoppas du vill svara.
  Jag önskar er en härlig dag. KRAM

  • majanilsson Svara

   Tack!! 😘Kat Von D makeup, finns på Sephora 😁

   • Åh tack så mycket för ett så snabbt svar! <3 Vet du vad färgen heter?

    • majanilsson Svara

     Jag har tittat men det står inte någonstans 😑 men det var det mest mörkröda! Det fanns ett annat men det var mer åt det röda hållet 😘

 2. Vart är dina fina skor ifrån? Köpte du dem nyligen? 🙂 kostar? Såå fina!

Skriv en komentar