Jag har märkt att jag tycker det är lite svårt att komma in i det här med blogg, det är klurigt att hitta sin egna nisch och stil. Men jag är på väg iallafall, jag tror dessutom att det blir lättare när min vanliga vardag är här. Att vara själv hemma i Lissabon så många dagar är ingenting som hör till vanligheterna, förutom förra sommaren när Victor hade försäsong i USA och jag bestämde mig för att stanna kvar här själv i TRE veckor. På allvar så började jag prata med mig själv.

Ni får gärna kommentera om det är någonting speciellt ni vill läsa om. Jag har lite idéer och planer, men jag tror att än så länge så skyndar jag långsamt, man kan ju inte tvinga fram en bra blogg, det kommer ju med tiden. 

14642607_10153794413051581_1646797321_n

Nu har jag äntligen bytt om till mjukiskläder, jag tänkte tända lite ljus, laga middag och lyssna på podd, bästa kombon. Ska nog norpa lite marabou ikväll också, vi har så mycket att Victor kommer inte ens att märka skillnad. Och sen är det dags för match. Ska ni kolla? Ska ni dit? Vi får skärpa till oss lite nu alla svenska fans där ute, man kan ju inte hoppa på tåget när killarna briljerar EM (fick en kommentar, det är alltså VM inte EM som gäller) sen, man måste stötta från början. Sen att det är sent en måndagkväll köper jag, matcherna hade ju lockat betydligt mer publik om det var kl 15 en lördag.

15 kommentarer

 1. Skulle gärna vilja läsa och få reda på lite mer om dig 🙂 Annars tycker jag du kommit en bra bit på vägen och jag gillar din blogg mycket! Kram

 2. Jag tycker att det är jättekul att du har börjat blogga! Har kollat in dig på instagram flera gånger och tycker du verkar så himla härlig!

  Jag tycker att du ska skriva om det som känns bra den dagen! Jag älskar att läsa vanliga vardagsinlägg med bilder på lunchen och så men jag älskar också lite mer roliga inlägg som ”saker ni inte visste om mig” eller liknande. Så jag tycker du ska blanda upp lite, eftersom vi inte känner dig så jättebra än så kan det vara kul med lite mera ”fakta” inlägg också! Jag älskade till exempel min sommar-inläggen! Så mysiga! Stor Kram! <3

  • majanilsson Svara

   Tack för feedback och fin kommentar. Stor kram <3

 3. hjälpsam Svara

  VM*, annars var det bra!
  Skriv lite om behind the scenes kring t ex Benfica, landslaget och så. Fotbollslivet vi andra inte ser, som redan är lite av nisch väl?

 4. Assså hur kan jag ha missat din Twitter! Bästa kvällsläsningen på länge!!! Grym Maja!

  • majanilsson Svara

   Hej! Nej, usch! Bara på fest ibland när jag får feeling.

 5. Hej!
  Som många andra har jag hittat den här bloggen genom Victor, men jag måste säga att det är fantastiskt roligt och intressant att se hur din vardag ser ut. Jag menar, man hör ju inte så ofta saker om er ”fotbollsfruar”, så länge det inte gäller skandaler.
  Du skriver väl, och jag tycker du har kommit igång bra. Kul med bilder från din sommar!

  Fortsätt så! 😊

 6. Wiiiiiiiiie bästa bloggen redan!!! Uppdatera meeeer! Älskar dig!

 7. Superkul att du har skaffat blogg, jag älskar nämligen din Instagram!
  Först så undrar jag vart ditt mjukisset kommer ifrån? För det andra så skulle det vara kul med vardagsinlägg, outfits, frågestunder och mycket bilder (vilket du redan får tummen upp för!). Ska bli jättespännande att få följa med dig här också! Kram

  • majanilsson Svara

   Hej!! Va kul, tack 😀

   Det kommer från en affär som heter Womens secret, vet inte om det finns i Sverige? Världens skönaste iallafall.
   Puss

Skriv en komentar