Hej!

Allting har gått väldigt fort men här är jag och har en alldeles egen blogg hos underbara Hannah. Så kul!!

Det blir lite konstigt att skriva en inledning till ens första blogginlägg, de flesta bloggar man läser har man ju koll på och behöver sällan en introduktion. Men jag heter i alla fall Maja Nilsson, snart Maja Nilsson Lindelöf beroende på när man min pojkvän Victor tar tummen ur röven och friar till mig. Jag bor i Lissabon sen snart 2 år tillbaka med mitt fotbollsproffs till kille Victor aka ”Iceman”. Hittills har jag använt mig av sociala medier som Instagram och Twitter, där folk tycker att jag är rolig eller snygg, känns dock som att jag har lurat alla och nu kommer sanningen fram. Skämt åsido, för några veckor sedan fick jag alltså förfrågan av Hannah om jag ville börja blogga här hos henne. Jag försöker leva efter filosofin att aldrig säga nej till saker (förutom choklad, där måste det finnas en gräns). Så nu är jag här!! Och jag är så tacksam, tack Hannah.

Jag kommer att blogga om hur livet att leva med en fotbollsspelare är, jag kommer att skriva om min vardag, det roliga och det tråkiga. Jag älskar även kläder och smink så kanske kan man hitta någon slags inspiration där. Jag är även en trogen gäst på gymmet och försöker att leva ett hälsosamt liv som handlar om balans, jag varvar i princip vin med löpbandet. Jag kommer att försöka bjuda på många bilder på allting som försiggår under mina dagar och jaaa jag vet att många av er ladies vill se smaskiga bilder på Victor och det ska jag försöka få till. Nu i början kanske det kommer att ske lite förändringar hit och dit, men som sagt, det har gått fort och det löser sig.

Och juste, var snälla mot mig. Jag är en rookie på det här med blogg.

14580471_10153783929056581_264601311_n

img_7588

 

13 kommentarer

  1. Längtat efter denna dagen!! Ska bli såå kul att följa dig och ditt liv!

  2. Gud va kul!!!!!! Den här dagen har jag längtat efter länge! Äntligen säger jag!! Ska bli så kul att följa ditt liv! Det här kommer att gå utmärkt. Lycka till!!❤️

  3. Såååå roligt Maja, ser verkligen fram emot att följa dig här :))

  4. DU ÄR GALET SNYGG MAJA!!! & varmt välkommen!!! Ska bli superkul att följa med dig!!

  5. Jag är redan ditt biggest fan som den bloggnörd jag är ❤️ Så glaaaaad Puss babe!

  6. Kicki Makeupartist Svara

    Varmt välkommen till oss!! Hoppas vi ses snart!! 🙂 Kram Kicki

Skriv en komentar