Hej mina älskade vänner. Och tack för alla fantastiska kommentarer som har ramlat in här efter mitt senaste inlägg. Det blev radiotystnad från alla kanaler förutom Expressen och ingen ursäkt har vi fått men ett otroligt stöd från er sida, tack för det.

Så nu kommer det, första inlägget i mamma-livet. Åh jag är så lycklig. Och hormonell. Igår fyllde han en vecka OCH det var morsdag, min första någonsin, så dagen, framförallt kvällen spenderades med storgråt. Av lycka såklart. Men även att min lille grabb redan är så stor HAHA. Aja nu kikar vi på dagarna!

Vi har facetimat med alla vänner och våra familjer <3

Och det har kommit blombud, champagne, presenter och fina kort <3 Så mycket gratulationer överallt, så magiskt och vår grabb kommer bli så bortskämd med kärlek.

Vi har spenderat några nätter på sjukhus och jag har ätit toast till frukost, lunch och middag. Allting är bra nu men han var lite uttorkad, hade lite gulsot och hade lite dåliga värden. Även om allting var lugnt så var det ganska så jobbigt för oss, traumatiskt att spendera så många timmar i en sjukhussäng och se lilleman behöva ta blodprov efter blodprov. När han låg och sov i sin solsäng satt jag och grät i sängen haha, som ett vrak. Det får mig att känna en enorm empati för alla familjer där barnet är betydligt sjukare, kan inte tänka mig någonting värre.

Väl hemma hade Sandra, kvinnan som hjälper oss här hemma gjort mat till oss som en räddare i nöden. Att få komma hem till ett städat hus med matlådor och pajer fick mig att gråta igen. Jag älskar bebisbubblan MEN jag förstår att man njuter av den mer hemma i Sverige under normala förhållanden, nu när mamma har kommit har vi kommit in i bubblan, innan var det mer överlevnad. Kissade jag höll Victor i en otröstlig bebis, mjölken tar ju lite tid att rinna till och så sjukhus på det. All hjälp just nu är ovärderlig och är så glad att vi har våra nära och kära.

En dag hade vi tolv timmar hemma innan vi behövde åka in igen men då invigde vi barnvagnen och var på vår FÖRSTA BARNVAGSPROMENAD.

Vi var så STOLTA och GLADA och LYCKLIGA här. Är fortfarande såklart, men detta är en prommis jag aldrig glömmer.

Sen har vi myst, myst och myst.

Och kramats och pussats. Alltså jag är så kär. Och han är SÅ LITEN. Ser betydligt större ut på bilderna. Trodde inte en människa kunde vara såhär liten. Livrädd första nätterna såklart, kändes som om att en sån liten människa liksom inte kan fungera som han ska.

Och sen kom räddaren i nöden, mamma aka mormor. Med presenter, godis och kärlek.

Och vi har blivit serverade mat <3

<3 Mormor.

Och så har vi varit på bebisens första match! Kändes så bra för mig att få duscha, sminka mig och ta mig ut. Bebisbubblan i all ära, men man mår bra av att ta sig ut. Bli människa igen.

Och igår var det morsdag här i England så jag fick fina presenter och de vackraste blommorna jag har sett <3. Fick även världens finaste push-present av mina pojkar. Så bortskämd.

Vad händer liksom, inte klokt.

Nu är det någon som är trött på mormor och behöver mat! Hur fin är han förresten? Har fått några spydiga kommentarer om att jag inte skulle visa honom och nu gör det iallafall, men låt oss vara ärliga vem kan låta bli? Aldrig sett någonting finare NÅGONSIN. Får passa på nu innan han blir för mycket människa.

Rekommenderade inlägg

88 kommentarer

 1. Ester Svara

  Han är verkligen helt fantastisk. Så glad för er skull! Magisk🥰😍❤️

 2. Kelly Svara

  Åh så mysigt! Och han är verkligen jättefin ❤ Kram på dig!

 3. Maja Svara

  Att man kan bli så glad, så varm, så rörd av er familj – gång på gång. Det är så härligt att läsa, så himla stort och fint! Och vilken liten kämpe. Kram!

 4. Linnea Svara

  Wow! Är det normalt att man blir stolt när man ser bilder på dig och bebisen? 😂 känns som att min vän fått barn! Så så fint! Önskar er all lycka och kärlek ❤️ Lyllos lilla killen som får dig som mamma! Har ni bestämt namn än?
  Kramar!

 5. Lovisa Svara

  Men lille gos!!😍 så så fin!! Stort grattis till er båda!

 6. Lovisa Svara

  Han är verkligen helt magisk! Skit i vad folk säger. Vill du visa honom, gör det. Vill du inte så gör du det. Ditt liv. Din blogg.
  Njut av livet!
  Stor kram på dig

 7. Lisa Svara

  Han är så fin, man vill ju bara att hela världen ska få se ens fantastiska bebis! Jag kommenterade i ditt tidigare inlägg att min barnmorska när jag grät över att jag blivit berövad på min bebisbubbla pga av sjukhusbesök, operation och återhämtning var tydlig med att säga ”bebisbubbla existerar inte” första tiden är så speciell, så ljuvlig, så jobbig, så kaosig, så mycket kärlek, så mycket oro osv. Snacka om känslostorm. Min sambo och jag pratade om det i helgen att det tagit flera månader att lära känna sin bebis. Saker som är självklara idag hade vi ingen aning om för 5 månader sedan, allt har sin tid ❤️

 8. Sandra Svara

  Alltså vad fin han är!! Så himla liten och gullig, lycka till med allt 😍❤️

 9. Han är ju helt fantastiskt fin. Bra jobbat! Fan vad starka ni är. Wow!
  Fick min son för 6 månader sedan och det är otroligt!

 10. Elsa Svara

  Jag är så glad att du visar honom lite iallafall, så att alla vi andra också kan få se hur söt han är! Dem ögonen liksom! 🥰🥰

 11. Daniela Svara

  Vilken underbar liten kille ni fått! Tänk nu är han här 🙂 Önskar er all lycka och glädje ♡

 12. Angelica Svara

  Han är så fin. Vår tjej fick med sola och grät också som en tok. Njut av att bebisbubblan ❤️❤️ Och ta inte åt dig av kommentarerna som kommer trilla in. Det är du som är hans mamma och gör som du tycker är bäst klart man vill visa upp det finaste man har ❤️

 13. Frida Svara

  Stort grattis!! Sitter ute, solen skiner och min son på snart 12 veckor ligger i barnvagnen bredvid. Kan inte låta bli att lipa lite när jag läser detta. Tänker tillbaka på den första veckan i min sons liv. Fattar att ni är stolta, så söt liten kille!!🥰

 14. Sanna Svara

  Ååh han är ju så söt 😍😍

 15. Angelica Svara

  Så kul med en uppdatering 😍 han är så otroligt fin alltså, så obeskrivligt söt! Ni är så fina och jag är så glad för eran skull. ❤️

 16. Johanna Svara

  Min tjej hade också gulsot. Blev långdraget dessutom trots solning. Hon var helt sönderstucken stackarn. De hade så svårt att få blod från henne. Det var jättetufft ibörjan med en massa hets från sjukvården om amning, viktuppgång och tider att passa för provtagningar. Men efter tre veckor så var vi utskrivna och sen dess har hon mått bra. Tyvärr tar ju oron över och man missar lite av de där ljuva första veckorna. Lita på din magkänsla och vad dina känslor säger, då kommer det bli bra. Vi är biologiskt programmerade för att se till att just vårt barn mår bra. Stor kram!

 17. Anna Svara

  Åh ❤️❤️ Nu grinar jag! Är själv i vecka 28 och sådär härligt hormonell just nu 😭😭
  Han är verkligen perfekt. Stort grattis till er fina pojke. Vi har några veckor kvar på vår resa, varit så kul att följa din graviditet samtidigt som min egna tuffat på.
  Tack för allt du bjuder på. Önskar dig och Viktor all lycka och massa kärlek ❤️❤️ Skit i vad omvärlden säger, karriären finns kvar. Det viktigaste är familjen! Och jösses vilken man du har – han har en lysande framtid framför sig, med fotbollen – men främst med dig och bebis!
  Kommenterar aldrig såhär, men nu kunde jag inte hålla mig.
  Njut av varandra. Stora, stora kramar Anna (poddlyssnare sen dag ett) ❤️❤️

 18. Han är så himla fin! Och stort grattis till er! Sån himla cool känsla att få barn ❤❤❤
  Vi hade också oturen att få vara kvar på sjukhuset, 2 veckor blev det för oss så tog ett tag innan vi landade i bebisbubblan med men jäklar vad familj och vänner är ovärderliga i såna situationer! Hoppas ni har det fint ❤❤❤

 19. Elin Svara

  Men gud vilken underbart vacker liten gosse ni skapat! Älskar bilden på din mamma med honom! Exakt sådär håller min mamma också alla små barnbarn! Alla har älskat det ❤️ Stort grattis och all lycka till er!

 20. Sara Svara

  Nej men alltså jag börjar undra om det är jag som fått barn med tanke på hur mycket jag börjar storböla så fort du pratar om honom, man märker så väl hur stolt du är så jag blir helt gråtig. Han är såå fin! Men man blir ju sånyfiken över längd och vikt när du skriver att han är så liten men förstår om ni vill hålla det privat! Han är det sötaste jag sett och se till att njuuut masso av er lille krabat. Massor kärlek

 21. Åsa Svara

  Så fiiin!! Grattis till Er båda! =) Hur mycket vägde han?

 22. Rebecca Svara

  Sååå fin han är! Vilket litet mirakel. Skickar all lycka och styrka till er fina familj <3 så kul att du uppdaterar bloggen och skönt att du har din mamma där. Kramar!

 23. Peggy Svara

  Han är så fin Maja!! Så glad för er skull!

 24. Hanna Svara

  Sååå fin liten kille!! Önskar er all lycka! Kram ❤️

 25. Catrin Svara

  Men så fin han är 😍 stort Grattis till er båda! ❤

 26. Jennie Svara

  GRATTIS till världens finaste lilla kille! Maja, du är en så härlig människa!

 27. Josefin Svara

  Åh han är underbar!! Grattis! Njut och mys och strunta i omvärlden. Och tillåt er tycka att det är jobbigt, man får tycka synd om sig själv ibland. För även om man älskar den lilla personen mer än allt annat så har man känslor också, vilket du så fint uttrycker. Jag har en liten 4 månaders dotter hemma och hade större problem med amningen… Det är otroligt jobbigt med brösten och det gör ont tyvärr. Jag kämpade i 2 månader med blodiga bröstvårtor främst och tillslut gick det över och blev bra. Brukar säga att jag fick stålvårtor! Haha! Men vill också tillägga att alla gör precis som de vill, men det var min upplevelse! Fortsätt kämpa som den powerkvinna du är. Och TACK för att vi fick låv att se din vackra son, kan inte för mitt liv förstå att någon klagar på att du ändrade sig, jag är bara lycklig över det! Haha! Puss och kram från Göteborg ❤️

 28. Jenny Svara

  Fina ni!! Vad mysigt ni verkar ha det även fast det blev sjukhus-besök! Är så impad av dig som går på match & tar dig ut som nybliven mamma! Du är en stor förebild för mig & jag är så glad för eran skull med lillen! Massa grattis! 😍😍

 29. Så mysigt 🙂
  Och Grattis till en så fin liten kille, längtar några månader framåt då vi förhoppningsvis har fått vår egen lilla Knodd <3

 30. Othilia Svara

  Men asså wow vilken liten sötis!! Stort Grattis till er båda! Tvivlar inte en enda sekund på att du kommer bli en så bra mamma!❤️❤️❤️❤️❤️ GRATTIS!!

 31. Maren Svara

  Så nydelig han er 😍Gratulerer så mye❤️

 32. Vik Svara

  Åhhh vad glad man blir att läsa detta! Härligt att allt börjar falla på plats och ordna till sig<3 haha ja du har rätt har nog aldrig sett någon så gullig så väldigt kul att få se honom! Spännande att få höra mer, ser fram emot att följa er som en liten familj framöver!

 33. Matilda Svara

  Ni två kommer bli magiska föräldrar! Grattis till er fina son. Hur mycket vägde Lillis? Lycka till med allt allt och håll hårt i ni 3 mot världen ❤️❤️❤️

 34. Sara Svara

  O här sitter jag o bölar.. den känslan de första veckorna är magiska. Varje dag är magisk nu med såklart men vart tog min bebis vägen liksom han blir 4 månader på onsdag😩 stoppa tiden !

 35. Alltså satt och rös genom hela inlägget, du är helt fantastisk Maja! Han är så himla himla fin, förstår verkligen att du visar upp honom stolt 😍 skit i vad andra säger, du vet själv vad som är bäst och ni bestämmer om ni vill visa honom eller inte! Massa kärlek ❤️

 36. Julia Svara

  Jag får tårar i ögonen och rusningar i kroppen. Det känns verkligen som att du är en nära vän som visar upp sin bebis.
  Han är bedårande ❤❤ hoppas att han får hålla sig kry ❤

 37. Mikael Hjelm Svara

  Stort Grattis till er alla. Undra när Fake News Journalisterna på Sportbladet, Sportexpressen, Fotbollskanalen skall komma med en Offentlig Ursäkt till er. Vilketfall Stort Grattis till er igen 😍😍😍😍😍 #GlorygloryManUnited Mvh Mikael Hjelm

 38. Jennifer Svara

  Han är så fin, du är så fin och Victor är så fin. Börjar gråta varje gång jag ser en bild på bebis. Så knasigt att man lam känna så för människor man inte ens träffat.
  Är så otroligt glad och stolt för eran skull, ni är så grymma på alla sätt och vis ❤️

 39. Quyen Svara

  Asså han är världens, världens finaste!! Har sökt varje dag för att se hur media skulle reagera men alla har stoppat huvudet i sanden. Så fruktansvärt fegt av dem att inte kunna backa, svälja sin stolthet och be om ursäkt. Och den där jävla Olof Lundhs som rättfärdigar deras beteende, usch!! Hoppas Victor bojkottar fotbollskanalen livet ut.

 40. Julia Svara

  Men gud vilken sötnos!!!❤️❤️❤️

 41. Emma Svara

  Asså ❤️😭❤️😭❤️😭❤️. Fina ni ❤️. Har oxå haft första tid med bebis på sjukhus så känner så mycket med er 😘. All styrka och kärlek ❤️

 42. Sanna Svara

  Wow! Stort stort grattis till er. Vilken liten guldklimp 😍 Maja, du är en sån inspirationskälla som sprider så jäkla härlig energi trots all skit ni fått senaste tiden. Håller huvudet högt och gör allt på ditt sätt. Så jävla mycket girlpower. Tack för det!

 43. Sara A Svara

  Men hur fin! 😍
  Herregud, inget är väl skrivet i sten – dessutom är det ju ert beslut om ni vill visa upp honom eller inte. Förstår att ni inte kan hålla er, ens barn är ju liksom det finaste en gjort och man vill visa hela världen! ❤️

 44. Rebecca Svara

  nej men asså jag har nog aldrig sett en sötare nyfödd liten bebis!! otroligt! Stort grattis till er <3

 45. Clara Svara

  Man ser ju på hela honom att ni är och föralltid kommer vara världens bästa föräldrar till honom! Så vacker liten pojke ni fick! All kärlek till er ❤️

 46. Svara

  Gråter så mycket när jag läser detta. Våran lilla tjej kom tre dagar efter eran kille. Kan så sätta mig in i alla känslor. Han är så fin!! Ta hand om er! Kram

 47. Frida Svara

  Ååh typ det finaste jag sett!! 😍 stort grattis till er! Kram

 48. ÅHH!! <333 ser så mycket fram emot att följa er lilla familj <3

 49. Anki Svara

  Han är superstjärnans ju 💓 fortsätt njut av eran babylycka!

 50. Sofia Svara

  Men alltså lillevän!! Blir alldeles tårögd, han är så fin. Hoppas ni slipper fler sjukhusbesök så ni får vara hemma och mysa i bebisbubblan 😍 Kram!

 51. Sara Svara

  Hej Maja! Första gången jag kommenterar på din blogg men jag kan ju bara inte låta bli nu. Fällde några tårar och hade sådan enorm igenkänning på hela upplevelsen med blodprover och solbädden. Vår son hade en mer extrem gulsot och det diskuterades t.o.m. byte av blodgrupp (!) för att hjälpa honom. Han kämpade en vecka i sitt ”solarium” och slapp byta blod, tack och lov! Men det var så mycket gråt och känslor, och att komma hem med sin bebis och ha en mamma vid sin sida som hjälper till, var guld <3 Stort grattis och lycka till med allt. Han ät helt bedååårande! *Vill ha en till* 🤗

 52. Nathalie Svara

  Hur kan man ens vara så snygg och fräsch som nybliven mamma?? Och köart du dka visa upp det finaste du och Victor skapat tillsammans. Förstår att du aldrig varit mer stolt än såhär <3 all lycka till er och det ska bli så roligt att få höra mer

 53. Elin Svara

  Men ååååh, gråter för att allt är så fint. För att ni är en familj. För att ni har fått den finaste pojken i hela världen. För att det blev bra! <3

 54. Gammelfaster Birgitta Svara

  Så fin liten kulle ni fått❤ Vad heter han?

 55. Sanna Svara

  Nu har jag verkligen bara bilder att utgå ifrån och han är bara en vecka gammal men jag måste säga- det ser verkligen ut som att er lille kommer verkligen bli en liten minikopia av Victor??? Näsan, ögonen, formen på ansiktet allt?? Eller är det verkligen bara jag?

  I vilket fall är han ju helt underbar och titta på er lille❤️ Kramar!

 56. Helena Svara

  Så skönt att mormor har haft möjlighet att komma över till er ❤️, syns att hon har rätt handlag och är van vid barn! Det är ovärdeligt att ha stöd av mormor och farmor i början, då iallafall jag kände mig osäker på det mesta och de kunde lugna och trygga ❤️!

 57. Frida Svara

  Skit i spydiga kommentarer klart du ska visa upp din bäbis, han är bedårande!

 58. Celine Svara

  Åh han är ju bara så söt! ❤😘 Grattis till er båda två!

  • Celine Svara

   Och jag måste bara tillägga att jag verkligen uppskattar den perfekta blandning som du har av bilder. Ibland är det snygga ”instagrambilder” och ibland är det bilder som bara visar hur det verkliga livet är, ofiltrerat. Du är grym och är ensam ohotad etta på min favoritbloggare!❤

 59. Susann Svara

  Grattis till er skatt. Han är så fin! Lycka Till med föräldraskapet.

 60. Helen Svara

  Åh, han är ju helt bedårande i sin blårandiga farbror-pyjamas!

 61. Trine S Svara

  Så koselig innlegg. Han er nydelig ❤

 62. Johanna Svara

  Stort Grattis till er suuupersöta lilla son 💙 Lyssna inte på vad andra säger. Det är ni som vet vad som är bäst för er som för det är ni som är hans mamma och pappa och kommer honom bäst 😊❤️ Lycka till och ta vara på tiden med varandra! 💙♥️

 63. Johanna Svara

  Alltså åhhhhh 😍😍😍 stort grattis ❤️

 64. Ida Svara

  ❤️vilken liten stjärna, ljuvlig!

 65. Anonym Svara

  Heeelt fantastiskt, får mig att längta själv!!!!! Njut av bubblan – ni är grymma och du är hur grym som helst ❤️ Allt gott till er och grattis

 66. Frida Stegeby Svara

  Jag förstår dig. Man kan inte låta bli ❤️ grattis till hela familjen!

 67. Maria Svara

  Livets blogg, blev ännu bättre med massor av bilder på bebis❤️

 68. Cornelia Svara

  världens finaste lille pojke ❤️❤️ All lycka och kärlek till er!!! Ni är så inspirerande och fina

 69. Linnea Svara

  Alltså Maja han är PERFEKT!!! Så fin, all kärlek och lycka till er, njut ❤️❤️❤️

 70. Kicki Svara

  Asså Maja, han är helt ljuvlig och ni likaså.😍

 71. Martine Svara

  Gratulerer!!!😍 Elsker at du deler 🙏🏼

 72. Matilda Svara

  Han är ju det sötaste som finns!!! Tycker det är så kul att du/ni visar honom, det är så mysigt att se och man blir helt varm i kroppen av glädje. Jag vill typ ha barn NUUU!! Hoppas ni mår bra, kramar

 73. Sanne Svara

  Vilken underbar liten människa! Stort grattis till er!

  Måste bara säga usch o fy på spydiga kommentarer o än mer fy på elak media. Kan bara tänka mig hur tufft det måste ha varit att hantera mediaeländet i all oro med bebis! Min förstfödda kom en månad för tidigt och även han förlöst pga komplikationer i graviditet. Kom ut med andningssvårigheter o även om alla läkare sa att han skulle bli bra o att allt var under kontroll (låg med andningshjälp i en vecka) var det det absolut värsta jag någonsin upplevt i mitt liv. Jag trodde ju på riktigt att mitt lilla mirakel inte skulle klara sig trots läkarnas försäkran om det motsatta. Läkarnas försäkran hjälpte liksom inte. Jag kan verkligen relatera till er. Men att i den stunden behöva gå igenom det ni fått genomgå med media kan jag inte ens tänka mig. Att ni inte ens fått en ursäkt från ditt förra inlägg gör mig extremt provocerad. Himla fegt och lågt av dem. Låt det där bli bortglömt nu o njut istället av mamma o bebislivet!

  Njut av din fina bebis och underbara familj! Man blir så glad av er! O stort lycka till med allt!

  Kram sanne

 74. Linnea Svara

  Så glad för er skull. Otroligt fin pojke. Önskar er all lycka ❤️

 75. Evelina Svara

  Han är så fin, all lycka till er❤️

 76. L Svara

  Stort grattis till bebisen! Och stort grattis till dig Maja som inte bara blivit mamma utan också lyckats haffa (vad det verkar) världens bästa man. Jag känner att det finns hopp om manligheten när jag ser Victor tacka nej till ’viktiga’ jobb för att prioritera familjen. Hoppas han blir en förebild på det sättet också. Igen – stort grattis!!!

 77. Maria Svara

  Grattis till eran son, hoppas att ni får vara ifred och njuta av eran bubbla och lära känna varandra.

 78. Alva Svara

  Nej men alltså det är så sant! Är lika stolt som om det vore min kompis eller kusin😍

  • Alva Svara

   Skulle vara svar till Linnea längre upp men det hoppade ned hit🤔

 79. Maja Svara

  Grattis till bebis! Och du kickar ass, en riktig förebild måste jag säga 👊🏼

 80. Freja Svara

  Stort stort grattis åter igen! Blir så varm och glad när jag ser alla bilder och det känns så självklart att ni nu har ett barn ihop. Så stort och fint! All lycka till er 😍👪

 81. Minoo Svara

  Oj oj oj så fin liten en.
  Måste säga att dun mamma ör en väldigt vacker mormor. Tänker så mkt på ert podd-avsnitt. Tänker hur fint det är att hon får en ny till i livet men som går ut på samma sak; att ge villkorslös kärlek och rå om sin familj. Ngt hon verkar ha gjort så fantastiskt för dig och din bror.
  Och än en gång, grattis till er alla. ♥️

 82. Minoo Svara

  En ny ROLL för din mamma, inget annat😂❣️

 83. Nora Svara

  Han är så fin! Grattis till er tusen gånger om❤️

 84. Lina Sandgren Svara

  Men åh! Världens största grattis. Er lycka lyser verkligen ut i alla bilder. Kram❤️

Skriv en komentar