I fredags var det ju äntligen dags för Elle-galan! Pirrig, nervös och glad! Älskar ju sånt här!

Jag blev stylad av Lyko och Lóreal på Grand Hotel! Min klänning var ju väldigt feminin så jag ville ha en enkel knut och även en något enklare sminkning. Så roligt att även få se hur det går till backstage, så vackra modeller överallt, folk som sprang fram och tillbaka och fotografer lite här och var.

Jag blev hur nöjd som helst med min sminkning och styling, jag är oftast väldigt petig och man vill ju ha det på sitt sätt men denna gången blev det 10 av 10. Jag kände mig väldigt vacker.

Ett tips jag ofta följer är att jag alltid går efter de färgerna och hur jag brukar ha det i vanliga fall, även håret. Man ser lätt utklädd ut om man från ena dagen till den andra går all in och har jättelockigt hår med en helt galen make. OM det inte passar dvs, men jag brukar ofta gå på det mer klassiska och det jag vet passar mig och min ansiktsform.

Jag beställde hem klänningen för tre veckor sedan och då passade den perfekt så jag måste säga att jag var lite nervös men magen passade perfekt! En vecka till dock och det hade inte gått.


Jag vill tacka så hemskt mycket för alla era fina ord! Jag kände mig vacker och det behövs ibland när man är gravid om man säger så. Så tack tack tack för att ni tar er tiden att skriva det till mig, det värmer.

Min klänning kommer ifrån Peter Pilotto och väska från Jimmy Choo!

Sen var det dags för GALAN! Och jag delade ju faktiskt ut pris med Loreal Paris (väldigt stolt och glad över det), var dock sjukt nervös och väntade hela galan på att bara få gå upp på scen och ha skiten avklarad HE HE. Det gick bra iallafall, jag ramlade inte och fick dessutom krama vinnaren Linnea Henriksson vilket var pricken över i:et.

Det finaste var också att när jag stod backstage med hög puls så sparkade min bebis mer än någonsin. Det var som att hen kände av att hens mamma var helt stressad och orolig, typ som att ”chilla mamma, you got this, och jag är här hela tiden”. Blev tårögd då. Min älskade bebis. Och att jag ska få bli mamma.

Och Jonna min projektledare var med mig hela kvällen! Superteamet, glad att en lunch om ett samarbete utvecklades till någonting annat.

Vid 12 slängde jag in handduken (att gå gravid i stilettklackar en helkväll var jobbigare än vad jag trodde), jag har filmat från galan så en vlogg kommer redan i veckan!

Och igår såg jag dessutom att jag var med på ”Bäst klädda”-listan vilket gjorde mig väldigt glad. Tack Elle för det!

Nu måste jag springa, mitt första psykologmöte är om en timme! HAHA, kontrasterna <3 Livet ändå.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

 1. Sofia Svara

  Såå fin maja! – okej down to business. Jag fick för en vecka sedan reda på att jag är gravid och lyckan är total!! Men, jag är lite rädd för just det här som du skriver att i graviditetstider känns det bra att höra att man är fin, så då till min fråga: eftersom att du kan det här med kläder och mode, så skulle en tjej från Skåne gärna vilja ha lite tips på hur man klär sig när magen väl börjar synas (min graviditet är ju väldigt tidig. V5.) Men det är inte fel att vara ute i god tid! 🙋🏼‍♀️ Och även tips på hemsidor för basplagg, jeans, vardagliga klänningar osv för shopping! Lycka till hos psykologen!

  • Sofia Svara

   Som ett svar på min egen kommentar: jag är ju givetvis inte rädd för att vara fin, utan tvärtom, jag vill vara och känna mig fin! Avslutade aldrig min mening i första kommentaren märkte jag!

 2. Lee Svara

  Vf slutade du o din förra projektledare? Eller assistent kanske de var, Elin tror jag hon hette? Är ni ovänner?
  Kram

 3. N Svara

  Du var så vacker och duktig Maja! Var så fint när du höll på magen när du delade ut pris, som att bebisen lugnade ner dig och gjorde dig mindre nervös <3

 4. Julia Svara

  Hej Maja!
  Dina tallrikar du har i England är jättefina tycker jag! Jag har själv typ den blåa färgen på mina ”fintallrikar” som jag fått i present, fast då att de är helblåa. Tänkte kolla om du har nåt tips på vad man kan ha för typ fat och andra små tallrikar eller skålar att bryta av med? Vad för typ av färg? Du har så fin och cool stil och jag blir alltid inspirerad!
  Kram!

 5. Kelly Svara

  Vackra vackra Maja <3 En riktig powerkvinna är du!

 6. Emmy Svara

  Du är alltid så jäkla snygg och en sådan förebild!!! Bara fortsätt som du gör! Du är bäst💪🏼♥️

 7. Amanda Svara

  Hej,
  Jag ska på bröllop i Maj men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ett inlägg med tips och länkar hade varit super uppskattat 🙂

 8. Moa Svara

  Förlåt mig för att den här kommentaren kommer vara så ytlig, du är ju i själva verket så förbannat mycket mer än bara ditt utseende. Men jag måste ändå säga att du är så enastående vacker Maja, verkligen en av få som besitter en sådan typ av skönhet. Jag är bergis på att är för att den återspeglar ditt inre och är därmed helt trollbindande (Inte alls menat så creepy som det visst låter!).

Skriv en komentar