God morgon fredag och visst har man haft sämre fredagsmornar. Vi vaknade av Ted Louie vid sex och såg att solen lös utanför fönstret. Med vetskapen om att vi var i Västerås, lediga några dagar och att solen lös gjorde det omöjligt att somna om. Det känns som julafton idag.

Den första kannan svenskt kaffe kokades. I England har vi ju kapslar så det är någonting heligt över det där svenska kaffet.

Älskade lägenhet. Som vi kommer att sakna denna när vi väl flyttar.

MEN det ska bli skönt med någonting större. Det är saker exakt lite överallt här hemma.

Nu har vi precis ätit frukost allihopa. Macka med ost och yoghurt är så underskattat.

Och Carlssons Fyrkant. Det här har alltid varit Victors favorit och jag har aldrig smakat det tidigare? Men är nu mera besatt.

Vi får se vart dagen tar oss. Solen skiner och jag är så lycklig.

 

16 kommentarer

 1. Fina Maja! Jag försöker själv bli gravid och jag undrar om du kände något i kroppen de dagarna efter befruktningen och innan du plussade? Jag tyckte nämligen det stack till i min äggstock, precis som du beskrev, men inget annat känns ovanligt just nu… men jag hoppas ju sååå mycket!! Fick du några andra riktigt tidiga graviditetstecken? Kram❤

  • Jag kände mig helt som vanligt och trodde till och med jag var påväg att få mens för jag hade alla mina vanliga ”känningar” innan, lite molande värk, ömma bröst osv, men mensen dök aldrig upp och jag var gravid! Tror oftast allt känns exakt som vanligt ett ganska bra tag 🙂 håller tummarna för dig!!!!!!!!

 2. Vilken mysig morgon! Såg din senaste vlogg och ett pojknamn poppade upp i skallen, Ben! Gulligt ju. Kram!

  • Exakt! Kollade också på vloggen och namnet Ben poppade upp direkt! Har själv en liten 2-årig Ben här hemma och älskar både den ungen och namnet! 🙂 Och jag håller med, pojknamn är SÅ mycket svårare än tjejnamn!!

 3. Alltså jag tror att jag skriver för fler läsare när jag skriver detta – men jag är så HIMLA glad för din och er skull att ni är hemma nu, sommarn är här och huset snart färdigt 🙂 Så konstigt att man kan bli så glad för någon som man inte känner på riktigt, men det är jag iallfall!

  Så som ni kämpat igenom det senaste året av corona (som vi alla har mer eller mindre) så är det bara så fint att se er hemma med familj 🙂 Hoppas ni får en jätte bra sommar!

 4. Ååå Maja! Vad hette serien du tipsade om härom dagen? Är såå seriesugen men jag minns inte vad den heter!!!
  Kram ❤️❤️❤️

 5. Hej Maja! Älskar att följa dig, blir så glad av dina inlägg och sociala medier. Jag älskar också din stil. Jag tycker det är väldigt svårt att hitta snygga ”lite finare” skor som inte är klackar. Ibland vill jag liksom ha ett mellanting men slutar alltid med att jag har sneakers. Vad brukar du ha för skor när du vill vara uppklädd? Skulle du kunna tipsa om snygga platta skor som funkar till lite finare tillfällen? Kram

 6. Hej fina Maja!! Hade du inte kunnat tipsa om fina gravidkläder nu till sommaren? Har så svårt att hitta och vet inte riktigt vart jag ska leta.. tusen tack för en fin och personlig blogg❤️

 7. Hej Maja!

  Hur kände du inför att flytta utomlands med Viktor när det blev aktuellt? Hur resonerade du kring att starta ett nytt liv i nytt land och ny stad? Jag tänker kanske framförallt på att skapa ett eget liv med eget arbete och andra egna sysselsättningar?

  • Fortsättningen på kommentar, råkade skicka iväg den första hehe… 🙂

   Jag står själv inför en flytt utomlands pga min pojkvän och oroar mig lite för vad jag ska göra och hur jag ska få mina dagar att kännas värdefulla?!
   Kan inte du berätta lite om hur dina tankar gick?

   Älskar din blogg. Får alltid en sådan bra känsla av dig och dina inlägg. Du sprider Energi !! <3

 8. Vad härligt att njuta av några lediga dagar i Västerås!☺️ Kolla gärna DM när du har tid, hade betytt så mycket🥺

Skriv en komentar