Maja!! Hur blev det med nya huset? 

Hej <3 Jag har fått så många frågor senaste veckan om huset vi kikade på här. Vi får se….. Jag håller er uppdaterade! Så spännande faktiskt. Och vemodigt. Och kul, allt på samma gång!

April 2019. Och förberedelser <3.

Stort grattis igen!!! SÅ kul. När gjorde ni i ordning TLs rum? Vet att man kanske inte behöver ett rum i början men det kliar i fingrarna och jag vill bara börja inreda och köpa fina saker (är i vecka 20). Ska bli SÅ KUL att följa dig <3

Hej fina. Och så mysigt med en bebis! Grattis!!!! Livets bästa grej. Vi började inreda TLs rum så sent?? Haha alltså, han var typ 8 månader när det blev klart? Däremot köpte jag hem en del grejer som bara stod där inne och jag VILLE vara en sån människa som hade det ordning och reda och fint i hans rum innan hans ankomst men det blev av någon anledning inte så. Vi tänkte bli klara men så kom han en månad tidigt och första halvåret sov han ju inne hos oss (och helt ärligt så behöver dom inget rum då). Så vi tog tag i det när det var dags för honom att börja sova i eget rum. Men jag tänker att man får börja precis när man vill? KÖR om du är sugen! Det är ju så mysigt att få stå där inne och vika kläder, puffa till små nallar och hänga upp ljusslingor. Och börja i tid så det kanske inte blir som för oss haha. GOSA PÅ. Kram.

Hej Maja! Jag har blivit inspirerad utav av dig angående håret. Jag har nästan samma naturliga hårfärg som dig men har i många år gjort blonda slingor. Nu är jag sugen på att ha min naturliga hårfärg igen. Hur gjorde du efter att du var blond? Lät du det bara växa ut eller färgade du det blonda till mer brunt? Tack för en superbra blogg och för att du inspirerar på så många sätt!

Hej och vad KUL! Jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger om mitt hår som nu. Kanske att covid gjorde att vi alla bara ville gå tillbaka till det mer naturliga? Jag vet inte. Jag hade ju dels ombre förut. I perioder var jag superblond men oftast färgade jag så att jag hade en rejäl utväxt som faidade ut i det blonda. Så när jag slutade slinga så fadade det ut ganska så naturligt för mig, däremot la min frisör i lite toningar när jag väl var där för att jämna ut färgen lite. Och sen sa det bara vips och nu är inget av det blonda kvar. Så jag hade såklart frågat din frisör men ett tips är att börja med ombre, så liksom att utväxten flyter ut snyggt i resten av håret. Däremot är ju jag ingen frisör men så gjorde jag! Och det bästa med det är även att man får testa på så många olika nyanser då, minns att jag verkligen gillade den här perioden. Någonting mitt emellan. Stor kram

Finaste Maja!!! Så stort grattis igen till graviditeten <3 Hur tänker du med covid och att vara gravid nu, i förhållande till att gymma osv? Är du orolig iom att det ändå visats en del risker vid graviditet? Är bara så mycket inne i det tänket nu för min syster är i v 38 och hon är superförsiktig verkligen… Ta hand om dig!!<3

Hej <3 och TACK! Jag är och har inte varit så orolig för Covid för egen del men har självklart tänkt på det nu när jag är gravid och i riskgrupp. Däremot har det inte fått mig att låsa in mig hemma här i England, mest för min mentala hälsa så tror jag inte att jag hade klarat av att stanna inne i 6 månader till så jag tar mig ut till gymmet, restauranger och är bland folk. Däremot är jag såklart försiktig, och mer försiktig än innan bebis i magen skulle jag säga, jag tänker på vad jag gör och inte, om möjligt ännu mer handsprit och tvätt av händer och jag har på mig mask även på ställen där det inte är obligatoriskt. Här i England har dom börjat vaccinera gravida i veckan dessutom så med lite tur hinner jag få första sprutan innan vi åker hem. Hoppas! Kram <3

Hur är normer i England, har man skor på sig inne då? Jag såg att Victor har tofflor på sig. Är han en innesko-kille eller har man skor på sig inomhus i England?

Hej! <3 Jag tror att britter har skor på sig inomhus? Sandra som har jobbat för oss hade det varje dag och alla britter vi känner ha på sig skorna men jag är inte helt säker? Jag tycker att det är så märkligt, ohygieniskt och omysigt? Vem vill gå runt med sneakers inomhus. Inte jag i varje fall. Vi kör inte skor inne däremot tofflor hemma då vi har stengolv och man får så ont i fötterna annars! Kram

Stort grattis till er!
Har du några brun utan sol du tycker är bra och kan tipsa om? För både ansikte och kroppen. Tack för grym blogg!

Hej och tack fina. Jag använder denna från tanrevel till ansiktet och denna från Bondi Sands till kroppen. För mig funkar det perfekt! Men BUS är en djungel och man måste faktiskt testa sig fram tills man hittar det som passar en själv bäst <3.

Snälla, mer tips om kläder till sommaren! Det är så uppskattat! Gärna vad du har shoppat med!

Det ska jag! LOVAR! Ni är många som önskat det nu <3.

7 kommentarer

 1. Jag har bott endel i södra England. Mot Devon och cornwall. Alla jag känner där hade inte skor inomhus, det varierar nog. Ibland på sommaren hade man kanske tofflor om man gick in och ut, men det gör man ju hemma i Sverige med. Generellt åkte skorna av direkt där nere åtminstone 💪🏼

 2. Hej! Jag och min fästman håller på att planera bröllop nästa år. Jag har varit in på din blogg för att få inspiration men de inläggen som handlar om erat bröllop har bilder som inte alls tillhör inlägget.. hade varit så kul om man kunde så tillhörande bilder till inlägget!! Tack för du är en sån fin förebild och du är grym Maja!! ❤️
  Allt gott❤️

 3. Vore roligt om du kunde skriva om vänskap. Hur gör man när ens vänner sen hela livet sviker en? När vänner låter pojkvänner komma emellan osv. Tror alla kan känna igen sig i att vänner man älskar har man förlorat och hur man kan hjälpa sig själv komma vidare.
  Kram

 4. Älskar din blogg!
  Just nu känns allt tungt. Blivit av med bulimi som jag hade i ca 9 år. Nu är jag 26, gift med min tonårspojkvän, superlycklig…men lider såååå av dålig självkänsla. Har gått upp i vikt och har stark ångest över att träffa människor, hatar mig själv, gråter sjukt ofta över att jag känner mig så operfekt.
  Snälla något tips..
  Kram Mia

 5. Hej fina! Vad gör du för att få återhämtning mellan allt jobb, vara mamma, fru osv? Jag har så svårt just nu med att hitta vad just jag får återhämtning av, har liksom knappt heller några intressen. Låter så himla tråkigt jag vet men så känns det just nu. Kanske en blandning av allt corona och att jag känner att jag står lite till med allt från idéer, jobb, vad jag vill göra osv. Det är svårt! Hade uppskattat lite tips, du skriver alltid så klokt och bra och ger mig inspiration

 6. Hej Maja,
  Jag ska i början på Juni på ett litet corona-säkert studentfirande om situationen tillåter.
  Även om det inte är fler personer än familjen så vill man ju kanske känna sig lite extra fin. Skulle du kunna tipsa om lite fina sommarkläder som man kan ha på en liten studentskiva/midsommarfirande eller för att gå ut och ta ett glas bubbel på en uteservering med vänner.

 7. Hej Maja! Kan inte du snälla tipsa om bra bh:ar med bra stöd? Är också gravid och har så svårt att hitta bra bh:ar till dessa meloner hehe…

Skriv en komentar