Låt oss kika på vanliga hederliga bilder från mobilen!

Gymmen är ju öppna igen!! Och ingen är gladare än jag. Jag försöker gå iallafall fyra dagar i veckan nu och så har jag bokat in min pt igen så vi ska köra tills jag åker hem för sommaren. Så härligt. Det känns så bra att vara tillbaka i rutiner igen och jag längtar redan till hösten faktiskt (haha) och dess rutiner. Det känns som om att året som gått har ju varit så upp och ner så vårt normala liv här i England har vi ju inte fått levt på ett tag så nu när mycket är tillbaka till det vanliga känner jag verkligen hur gärna jag vill stanna tiden och bara njuta här en stund. Njuta av vår vardag.

Det har varit sommarregn här och jag har varit lyrisk. Alltså jag måste sluta tjata om vädret men jag blir bara så glad och tycker att allting blir så mycket mysigare i LIVET.

Vi har åkt och badat och Victor följde med den här gången. Det är ju egentligen vår egna grej (min och Teddans) men den här gången fick Victor haka på he he. Det var så mysigt och Ted Louie var helt lyrisk över att vi båda var med. Tänk vad mysigt det är att bada med barn. Vi sa det, att i sommar med poolen kommer väl Ted Louie aldrig vilja gå upp och vi kommer behöva köra sten sax påse efter 6 timmar om vem som får brösta den och hoppa ner igen.

Och sommarregn kräver mjukiskläder. Tröja här, mjukisbyxor här.

Vi har ätit en enkel men ack så god middag. Potatis, brunsås och kyckling. Och sallad. Finns få saker som slår en klassisk svenskmiddag tycker jag. Så gott i sin enkelhet.

6 kommentarer

 1. Finaste Maja!!! Så stort grattis igen till graviditeten <3 Hur tänker du med covid och att vara gravid nu, i förhållande till att gymma osv? Är du orolig iom att det ändå visats en del risker vid graviditet? Är bara så mycket inne i det tänket nu för min syster är i v 38 och hon är superförsiktig verkligen… Ta hand om dig!!<3

 2. Hej Maja och stort, stort grattis till det lilla livet som växer i din mage! <3

  Jag är också gravid och var det även när du väntade Ted Louie – Så himla roligt att få följa dig genom en till graviditet!
  Jag skulle så gärna vilja ha dina bästa tips på fina och sköna Maxi-klänningar att ha både under graviditeten och efter!

  Ha en underbar helg! <3

  Kram från Sofia i Västerås.

 3. Hej Maja!
  Tycker väldigt mycket om din blogg så tack för det du gör!
  Min fråga är om du kunde tänka dig att göra ett inlägg där läsare kan göra som en vänannons? Skriva var de bor, intressen etc. Jag vet att det finns andra bloggare som har gjort det och det hade varit så kul. Dels för att det börjar bli vår och det är enklare att träffas utomhus efter ett ensamt coronaår och dels för att alla dina läsare verkar vara himla härliga människor!
  Kram!

 4. Är nog lika glad åt din graviditet som du. Väntar mitt första barn och är en vecka efter dig. Ska bli så kul att följa din graviditet du är faktiskt inte bara min favorit influensers utan även en stor förebild i föräldrarskap för mig. Minns när du gjorde ett inlägg på bloggen där du fick försvara dig/er över valen ni gjort med Ted Louie. Och det var så bra så vettigt. Det var då jag bestämde mig för att jag också vill bli mamma. På mina egna premisser. Tack för att du är du.

 5. Majaaa, vilken modell har du på dina axel arigato sneakers som man kan skymta? 😍 älskar dem och allt du gör. Puss på dig!

Skriv en komentar