Åh mina vänner!!!!!! <3 som jag har längtat att få dela detta mer er. Vi ska bli fyra!!! Jag ska bli tvåbarnsmamma?? Ted Louie storebror?? Victor ska pappa till TVÅ barn? Det är så konstigt, magiskt och underbart – allt på samma gång. Planen var såklart att skriva här och posta en vlogg samtidigt men igår var vi ute på promenad i solen, jag fick feeling och ja, så gick vi ut med det. Jag har velat göra det ett tag men tiden bara sprang förbi och nu sista veckan har det knappt gått att dölja haha. SÅ många av er har misstänkt det här tydligen, jag som tyckte att jag har varit så himla diskret haha…

Vi är SÅ glada. Det känns så mycket mer verkligt direkt med nummer två? Och det känns så kul att få fylla på familjen, att TL ska få en liten att leka med, att vi blir fyra på alla semestrar nu och att det kommer att bli tidiga morna igen med en liten som luktar sådär som bara en bebis kan göra. Jag ska berätta mer för er såklart! Men först ville jag bara berätta för er om den växande magen!

Och tack SÅ MYCKET för all kärlek som redan har trillat in här och på instagram. Wow alltså.83 kommentarer

 1. Det största grattis till dig och din fina familj! Önskar er all lycka ❤️

 2. Visste det. Det har vart väldigt mycket ansikte och dölja-magenbilder på instagram och lite vin 😉 Stort grattis till er.

 3. ÅÅ är så glad för er skull, det verkligen strålar om dig och man ser hur lycklig du är!! Jag hör nog till en av de som varit bombsäker ganska länge (men av respekt frågar man ju inte så klart, det är ju din sak att berätta), men det märktes liksom på sättet du pratade tyckte jag på stories och vloggar – mycket ”barnen” i plural, huset som inte är så barnvänligt etc. Och sen så klart har man sett att du förändrats lite både i klädstil och utseendemässigt de sista veckorna (OBS! Bara positivt alltså). Hur som helst – STORT GRATTIS! Gud vad mysigt att få följa ännu en i er lilla flock <3

 4. GRATTIS fina ni!! Jag blir så glad<3 Sitter själv här i vecka 21 och började grina igår när jag såg din Instagrambild haha. All lycka till dig och din fina familj!

 5. Så himla roligt för er!!😍 Är det något jag verkligen saknat den här graviditeten är det att inte du också var gravid samtidigt 😄 det var så mysigt att du låg några veckor före mig med Ted Louie, men så är du gravid! 😄 har själv gått över tiden med 6 dagar nu så det här var fantastiska nyheter i all väntan! 👶Önskar er allt det bästa och att ni bara får njuta av allt det underbara som ligger framför er❤

 6. STORT STORT GRATTIS❤️❤️🥺🥺
  Jag själv anade jag ingenting, tyckte du dolde det väldigt bra haha

 7. GRATULERER SÅÅÅ MYE FINE, FINE FAMILIEN!!!! Ikke rart man har mistenkt en graviditet, ditt glow om dagen er ut av en annen verden. Håper formen også er fin<3 Det er ikke så ofte jeg kommenterer så må bare slenge på en stoooor takk for at du inspirerer og motiverer i hverdagen, kjære Maja. Alt fra instastories til blogginnlegg og vlogger. Jeg har fulgt deg i flere år og du er nå typ eneste influencer jeg følger, et fantastisk forbilde!<3

 8. Världens största grattis till er ❤❤❤ väntar också min andra nu så det ska bli så roligt att få följa graviditeten tillsammans med dig även denna gång då jag också fick min son på våren 2019 🥰🥰

  • Men samma här! Jag blev såå glad igår när jag såg ditt inlägg Maja, så tänkte jag skriva att GUD så kul att få följas åt igen sen ba ”men gud, vi är ju inte VÄNNER på riktigt (även om de ibland känns så 😂)”. STORT grattis! ❤️

 9. Så glad för er! Bästa nyheten i år, stort stort grattis till er och du strålar!

 10. Så glad för er skull, stort grattis! ♥️ har väntat i flera veckor på att ni ska gå ut med det, och hållt tummarna att allt går bra ♥️ Fortsätter hålla tummarna för er och er mini i magen 😍

 11. Så underbara nyheter!!!! <3
  Jag kände det verkligen på mig när du försvann ett tag där på sociala medier, är gravid själv i vecka 19 och minns hur "off" man var från världen med tröttheten och alla tankar! Sen när du drack bubbel/vin i Sverige så tänkte jag oj vad fel jag hade, men det hade jag ju inte 😀

  Hur har du mått? Kommer du göra gravid vecka för vecka vloggar? 🙂 Ska bli sååå kul att följa dig! Stort grattis till er båda igen.

 12. Precis som någon annan skrev där nere misstänkte ja det också lite när du var anfådd i någon vlogg där 😅. O SÅ KUL!

  Älskade att följa din graviditet med TL (eller alltså gillar alltid dina kanaler pga. Klok & Kul 😄) , så de ska bli så spännande !!!

  Stort stort grattis till eran familj, 🌷!
  Ps: vart är den fina playsuiten ifrån?

 13. Stoor stor grattiskram till de underbara nyheterna Maja!! Hade börjat ana då du haft ett sånt otroligt vackert glow på senaste tiden och de bara lyser om dig!! <3

  Kram!!

 14. Åååh alltså måste bara gratta en gång till!! Alltså är verkligen så glad för eran skull. Så mysigt för er!!! GRATTIS <3

 15. GRATTIS!! ❤️ Blev såå glad när jag såg på Instagram. Är själv gravid så det ska bli så kul att följas åt! 💙💙

 16. Världens största grattis till er 😍😍
  Men en helt annan fråga – vart är jumpsuiten ifrån? Den ser fruktansvärt skön ut och jag känner att jag villhöver ha den 🤩 kanske är någon följare som vet?😍

 17. Åh stort grattis till ännu en ny familjemedlem!! Hade det på känn och jag fick också mitt första barn våren 2019 och väntar nu mitt andra till hösten:) så kul att vi är gravida samtidigt igen ❤️

 18. Åh miljoner grattis!!! Har inte märkt det på magen men tanken slog mig från att ni var gravida var från vloggen i London när jag inte såg att glas vin när ni satt på uterserveringen och åt lunch i solen haha!
  Stort grattis varma härliga du<3

 19. Åh grattis ❤️ vi ska få vårt andra barn i höst, ska bli så kul att få följa dig nu på samma resa 💕 all lycka till lilla bebisen

 20. Helt fantastiskt Maja <3 sååååå mycket kärlek och sänder alla lyckönskningar, ser framemot höra mer om det

 21. Stort GRATTIS! Så fantastiskt ❤️ Önskar er all lycka. Att ha två barn är verkligen helt otroligt, alltså kärleken i hjärtat när man ser sina två barn leka eller sitta tillsammans och mysa är fasen livets största skatt. Ni har något alldeles fantastiskt framför er! ❤️

 22. Grattis Maja! Underbart 🙂 jag är gravid med min första nu och har kollat igenom sina vloggar vecka för vecka när du hade TL i magen 10 gånger om 🙂

 23. Jag har också haft mina misstankar ett tag.. 😊 Väntar också nummer 2 som kommer i september, såå spännande! Grattis till er ❤️

 24. Så glad för eran skull!!!! Jag väntar också barn nr 2, min son och TL är lika gamla och jag tyckte det var så mysigt att följa din graviditet när jag själv var gravid, därför blev jag extra glad nu! Woho massa grattis, så himla fin familj <333

 25. Stort stort grattis till er!! <3 Har funderat i några veckor nu om du har varit gravid, vet inte om det varit ett gravidglow eller om jag bara saknade proseccoglas på sociala medier haha 😉

 26. Elene Hansson Svara

  Ååå det är så himla roligt detta. Så glad för er skull. Förra gången du va gravid med TL så va jag det också med min lille grabb, skiljer ca en månad mellan dem och nu är jag också gravid igen med nummer 2 😍 ska bli så roligt att följa och ”dela” ännu en graviditet med dig ❤️

 27. Fina Maja ❤️
  Grattis till graviditeten. Fick precis reda på att jag är gravid också. Jag är dock livrädd. Har ifrågasatt allt sen jag fick reda på att jag är gravid. Min relation, timing, att jag avslutar mitt ”unga” liv etc. Samtidigt är jag rädd att barnet är sjukt och jag vill att allt ska gå bra. Jag lever ett liv som dig med en man som är på bortamatcher ofta. Bor heller inte i Sverige så stöttning av familj kommer jag inte få. Känner mig så ensam i mina känslor som är i konflikt. Vet att detta kanske bara är en hormonell chock men kan verkligen inte relatera till bebisen. Är detta normalt? Om du har tid får du jätte gärna svara.
  Mvh

 28. GRATTIS!! Hur fint är inte detta, att du gick igenom lockdown med gravidhormoner är sjukt imponerande!! Åhhh är så glad för er skull ❤️❤️❤️❤️

 29. Är så glad för eran skull att jag inte vet hur jag ska uttrycka mig, – och jag känner inte ens dig? Så knäppt egentligen att man blir så fruktansvärt glad av en människa som man inte känner. 😂 Har nog grattat 2 ggr redan här inne och fler gånger på instagram, men ändå känns det inte tillräckligt. Min känsla är lite som att min bästakompis precis berättat att hon är gravid, men så är ju faktiskt inte fallet hahaha. Men verkligen så oerhört roligt Maja, så kul att se dig såhär lycklig. Och hörru!!!! Du LYSER verkligen just nu, dina stories du la ut precis är verkligen fantastiska. Du lyste lika mycket när du väntade Teddan, så funderingarna har funnits ett tag hehe…. Jag hoppas att du får en superbra graviditet och att du fortsätter att må såhär bra, du är värd allt gott som finns. TA HAND OM DIG NU <3<3<3

 30. Gratulerer så mye til dere alle, fine familien ❤️ Du stråler Maja! Så glad på deres vegne, nyt tiden fremover ❤️ Masse kjærlighet!!

 31. Stort Grattis❤️❤️
  Ja det har synts på dig ett bra tag, så härligt :)!

 32. Grattis världens finaste Maja och familj. Dina barn har fått drömvinsten med vilka föräldrar de får 💗💗💗

 33. Sååå roligt! ❤️ Hade det också lite på känn, mest för att du ju sagt i bloggen att ni vill ha tre barn 😉 så tänkte att det kunde va så!
  Jag är också gravid (första gången) och vart extra glad att veta att du är det samtidigt, har kollat igenom dina gamla youtube-videor med vecka för vecka flera gånger och blev pirrig och längtar efter att du förhoppningsvis gör det även denna graviditet! Och tips på gravid-mode osv 🤩 Allt är så nytt för mig!
  Har två frågor jag även undrar om du vill svara på som knagt i mitt huvud sen jag blev gravid förutom lyckoruset då.
  -Tycker du det är ok att flyga som gravid? Bor också utomlands och om det blir möjligt i sommar vill jag åka hem och kanske ta en semesterresa. Men framförallt åka hem till mina föräldrar. Är det säkert tror du?:) Har för mig att du flög hem i förra graviditeten, hur resonerade du? Hört om strålning och propp o liknande så känner mig lite orolig. Står så olika saker när man söker på Google.
  -Jag vill så sjukt gärna gå till frisören och slinga/färga håret till sommaren. Tror du det är säkert? 🙂 förstår att du inte är en expert inom dessa områden men är ändå nyfiken på hur du resonerar. Vore kul om du ville ta upp frågorna i en frågestund tex ❤️ Tycker inte jag hittat nåt bra svar någonstans.

  Massa kärlek! Och grattis igen!

Skriv en komentar