I ett betalt samarbete med Edblad. 

Nu har äntligen våren och sommarens kollektioner kommit för Edblad och jag har fått välja ut mina favoriter. Jag har, som jag har nämnt för er tidigare, blivit som besatt i smycken och använder det på ett helt annat sätt än tidigare. Det är ett sånt roligt sätt att få styla upp eller ned en outfit på, och jag känner mig alltid sådär extra fin när jag har smycken på mig oavsett om det är en tisdag eller lördag.

Edblad är ett varumärke som erbjuder fina bra kvalitetssäkra produkter men till bra priser. Jag är allt för hållbarhet nu förtiden och jag vill gärna lägga lite extra på smycket så att det istället håller sin form och färg. Edblad har så prisvärda smycken som man sen har i sin garderob i flera år. Jag exempelvis har tillochmed kvar smycken jag fick från just Edblad i studentpresent.

Dessutom gillar jag verkligen variationen hos Edblad och det finns någonting till alla, OCH det finns mycket att mix matcha med. Jag är nog egentligen ganska så enkel i min stil men har helt plötsligt börjat mixa mina vanliga kedjor med fjärilar, hjärtan och blommor. En liten detalj som gör allting lite roligare. 

Här har jag stylat deras nya serie Primrose som är är inspirerad av blommors kronblad. Jag stylar med en enkel vit skjortklänning och ringar från deras Furo serie (som är inspirerad av naturenskretslopp). Ibland vill jag ha stora men enkla smycken och jag är helt kär i dessa.

Från samma serie hittar ni även detta halsband som är ett riktigt statement piece och matchar med något enklare örhängen som ni hittar här.

Smycken i sig kan kännas väldigt feminint men man får inte glömma att styla det även i vardagen till enkla plagg, här har jag en vanlig vit tanktop och jeansjacka och bär deras serie Roselle, vars inspiration kommer från vallmons frökapsel. Matchar återigen med ett halsband i stål från Primrose serien och enkla nätta örhängen återigen från Edblads Furo serie.

Serien Floral är även den så otroligt fin och den kommer jag att bära i sommar till nätta klänningar eller vita oversized skjortor och jeansshorts. Enkelt, feminint och någonting extra. Mitt nya favorithalsband hittar ni här.

Jag vill också slå ett slag för att ge bort smycken i present. Nu kommer ju alla roliga saker så som student, examen, bröllop och (förhoppningsvis) lite sommarfester och enligt mig själv, finns det knappt någon bättre present än ett smycke att ge bort. Använd min rabattkod Maja20 så får ni hela 20 % hos Edblad (gäller både online och i butik), koden gäller på HELA sortimentet fram till och med 28/4 2021.

Skriv en komentar