Den började i fredags efter en hel dag med möten så tog vi tillslut oss ut i solen. Alltså lyckan! Glädje n. Det går knappt att förklara hur det känns att FÅ GÅ UT, se människor, fika, sitta bland andra, ja, you name it.

Vi hämtade Ted Louie tidigare och gjorde oss redo för fredagsmys à la ny version.

Det var så mycket folk och rörelse och man kände verkligen hur man levde igen. Vi slog oss ner på ett av våra favoritställen och beställde både kanelbulle och en gammal favorit från Portugal.

Sol <3

Väl hemma fortsatte vi dagen ute i sandlådan innan det blev hämtmat. Och solen gick ner sent och man kände att det var sommar i luften.

I lördags blev det toast och äggröra till frukost. Självklart stekte vi pannkakor också men dom fick vänta till..

Vår picknick med Zulay och barnen. Zulay har kommit att bli inte bara min närmsta vän här men även en av mina närmsta i livet. Så fint att träffa vänner i vuxen ålder tycker jag.

Vi lärde känna varandra när båda var gravida med grabbarna och hennes son är född bara tre månader innan TL så dom går i samma grupp på förskolan och ser varandra mest hela tiden.

Livet.

Och såhär såg jag ut!

Till lördagsmiddag åt vi det här! Victor åker ju och har åkt varje lördag pågrund av match så det slog mig NU att det är självklart helgerna har känts lite tråkiga det här året. Vi har ju varit ensamma varenda lördagkväll sedan augusti haha. Nästa säsong blir bättre, då spelar grabbarna CL vilket betyder att matcherna på helgerna spelas på lördagar istället och då oftast tidigare. Hur som helst, vi lyxade till det med bea, kyckling och rotsaker i ugn. Mums.

Igår hände inte så mycket. Vi lekte mest hela dagen, det var sååå varmt ute så vi åt glass och sen packade vi för att just precis nu är vi påväg till London! Victor är ledig två dagar vilket aldrig händer så nu ska vi lyxa till det! London, glass, sol och room service. Åh så underbart det ska bli.

5 kommentarer

 1. Hei, hvor kommer den svarte genseren fra?😍 Nyt dagene i London 😍

 2. Åhhh alltså har inte kunnat sluta tänka på pastel de nata sedan jag såg din instagram post! Man vill ju bara till Portugal NU

 3. Hei!

  Beklager om det her er et for personlig spørsmål – men jeg lurer på om/hvordan det å være sammen med en fotballspiller påvirker det sosiale livet?

  Jeg tenker da på hele prosessen med å flytte til nye land og møter mennesker fra andre land og helt andre kulturer som man ikke nødvendigvis deler språk med, og så attpåtil vet man ikke hvor lenge man får bli i hverandres liv, fordi den ene eller andre kommer til å flytte igjen etter hvert? Er det vanskelig? Påvirker det hvor mye man tør å ”åpne opp”, fordi man ikke vet hvor lenge man kommer til å ha hverandre i nærheten – eller gjør det det heller enklere, fordi man bare må hoppe i det? Eller kanskje jeg antar veldig mye, og at ingen av delene gjelder!

  Det er mulig du har skrevet om det før, men jeg er en ganske ny leser, så det har gått meg hus forbi i så fall – men apropos det, vil jeg bare si at du er den første influenseren på lenge som har gjort meg inspirert, heller enn stressa – og jeg har blitt veldig glad i bloggen din på kort tid. Klem!

 4. Maja! Kan du tipsa om snygga jeansjackor nu inför våren? Tycker alltid att du har så fina jeansjackor och älskar hur du stylar dem, så skulle gärna vilja få lite tips! 🙂

 5. Fina fina fina Maja!!! Så kul att se att du just nu är i ett happy-place och verkar må så bra. Jag gläds med dig även om jag inte känner dig, och visst känns det lite knäppt att jag hejar så mycket på en människa jag inte känner? Du lyser verkligen, så kul att få se så mycket fina och livliga bilder. Du strålar alltid, men lite extra just nu. All lycka <3

Skriv en komentar