Åh herregud. Så bra jag mår. Jag har ett sånt lugn i mig och liksom, svävar på moln. Vi har precis ätit en sen frukost hemma hos mamma, Teddan leker med sina nya leksaker och jag dricker svenskt kaffe ute på mammas inglasade altan. Tack för all kärlek, dels för min hemfärd och även Ted Louies födelsedag. Ni är så fina mot mig jämt. Tack för det.

Vädret var så otroligt fint både i måndags och tisdags och vi har varit i lekparker och ute i skogen. Jag ser hur Ted Louie lyser och även han mår bra av att få träffa sin större familj igen.

Vi har även firat det fina vädret med att grilla. Såklart haha, så typiskt svenskt beteende kanske? Lite sol och över tio grader, då JÄKLAR blir det att grilla.

Och mammas goda sallad. TL var lyrisk över att man fick jordgubbar till maten.

Och vi har lekt med mormors leksakslåda här hemma, Teddan kom ihåg direkt vart under trappen den stod. Gulligt.

Vi har förberett födelsedagsfirande för lilleman. Victor är ju med landslaget och kunde inte vara med och jag blir ju sååå känslig så grät hela kvällen innan när jag och mamma stod där och bakade bullar.

Hurra hurra hurra för livets lilla människa. ÅH som jag älskar den där människan och jag är så glad över att vi fick vakna upp tillsammans hemma hos mamma. Victor var med tårögd på facetime hela morgonen. Tänk att vi har en tvååring. Så stort. Jag skulle kunna och vilja skriva fler a4 om min kärlek och dessa två åren men inte idag, solen lyser och vi ska ta oss ut på en promenad istället för att sitta vid datorn.

Vi åkte till poesiparken och lekte lite, TL älskar ju tåg så det var en riktig hit.

På eftermiddagen gjorde vi oss lite fina för man måste faktiskt ha på sig skjorta när man fyller år.

Och så ställde vi fram lite fika och..

…öppnade paket! Tänk att min mormor inte har fått fira Teddan något år, så sorgligt tycker jag – nästa år ska han få ett stort kalas med båda stora familjerna mixade i vårt nya hus!!

Nu har vi som sagt ätit frukost och jag ska snart fixa till mig men först jobba undan lite, kolla mailen, skicka fakturor och godkänna en ny vlogg. Planen idag är inte mycket, jag ska förbi huset för första gången och se vad som förssigår!!!! Och sen ska jag och mamma laga mat, vi bestämde oss för att fira lite påsk här på lördag eftersom att vi är tillbaka i England när det är påsk. Så idag ska det förberedas jansson, pajer osv. Och så ska jag förbereda äggjakt för Teddan.

Mmmmmmmm hörrni. Så lycklig jag är just nu. Suger in varenda sekund och ska bevara det här länge i mig. Som jag behövde detta.

14 kommentarer

 1. Gravid och hormonell här så sitter och gråter så glad jag är för er skull att ni får lite tid hemma😭 känner mig som en mupp men gud vad fint❤️

 2. Åh! Bara grinar när jag läste det inlägget ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Vad härligt

 3. Åh va mysigt Maja att äntligen få spendera tid med familjen! 🙂 vad spännande med huset, kommer de nån vlogg om det snart? 🙂 kram

 4. Så härligt, min tvårige pojke hade en likadan skjorta på sin två-årsdag nyss 🙂 Han är ca en månad äldre än TL <3

 5. Åh vill din mamma dela med sig av innehållet i salladen? Den ser gudomlig ut och man ser ju lite vad den innehåller men om det är någonting som inte syns på bilden i också?😍

 6. vilken onyttig mat och onyttiga desserter – socker – koma på ingång….varför gråter du för att din karl är ute och spelar – visste du inte det innan du gifte dig?

  • Haha men snälla människa försvinn med din negativitet. Heja Maja mer god mat, desserter och känslor åt oss! Det är ju därför vi älskar att följa dig! KRAM

  • Wow, vilken otroligt tråkig kommentar. Min man reser i jobbet, så jag får inte vara ledsen och sakna honom då när han är borta för det visste jag ju innan vi gifte oss? Tror de allra flesta skulle sörja om ena föräldern missar barnets födelsedag, oavsett om en visste om frånvaron redan innan eller inte.

 7. Gud vad fint inlägg. Man känner ditt leende genom orden och blir själv glad. Du och din familj är ❤️❤️❤️ Kommenterar aldrig bloggar, men bara kände att jag ville ösa lite kärlek tillbaka på dig! Stor fet lördags puss och kram! Du är fantastisk! Och om Teddan älskar tåg måste ni åka på visit i Mariefred i sommar och åka lilla ångtåget. Tips på sommarutflykt!

Skriv en komentar