Dagen försvann, jag är trött och här ligger vi just nu. Jag ligger i bara tights och bh och orkar inte bry mig om att det är lite kallt. Om 20 minuter är kvällens middag utanför dörren, sushi och cola zero står på schemat. Dagen har varit så bra men ni vet när man på en sekund bara blir så trött och man orkar varken plocka undan baby shark eller klaga på att det är Cod som visas på tvn.

Vi hörs imorgon vänner! Jag ville bara kika in och säga hej ❤️.

8 kommentarer

  1. Maja, hur snabbt efter att du började använda Nioxin serien 5 kunde du se/känna resultat på ditt hår? 😌

    • Hej! Svar från en som ser din fråga, för mig tog det ca 3 månader innan jag såg resultat och då i form av småsår som började växa ut där jag har som tunnaste håret. Så skönt! Nu efter 8 månader så vill jag aldrig sluta med Nioxin 2. Mer och tätare hår, ett mycket mer friskt och tåligare. Men dåhar jag inte haft locktång eller annan värme alls, varit noga med 1-2 tvättar i veckan. Har tunt hår i mig själv men väldigt skört och tunt innan Nioxin. Drygt och så prisvärt också. Lycka till! 🤗

  2. Maja! Skulle inte du kunna ha ett inlägg med lite snygga jumpsuits/kostymer och liknande? Även någon bra ansiktsmask som du kanske rekommenderar? 😍🙌 tack för att den här sidan finns och för att du är du!

  3. Hej Maja!
    Först och främst , tack för en bra och härlig blogg. Alltid lika kul att kika in här! 😊 Jag önskar din hjälp med en sak. Du och Victor brukar spela mycket sällskapsspel och jag undrar därför om du hade kunnat göra ett inlägg där du tipsar om era favoritspel? Är på jakt efter ett spel för två personer men vet inte vilka som är roligast.
    Kram till dig ❤️

  4. Hej Majiiii! Du brukar köra vårjacke-tips – vore så nice med ett sånt inlägg 2021! Puss!

Skriv en komentar