Jag tänker att jag fortsätter att skriva om mina identiska helger, men om ni har tröttnat än så säg till? Ikväll kommer Boris att hålla tal och berätta om planen fram här i England så har vi lite tur så börjar saker och ting att lätta snart och jag får lämna huset och ta lite mer inspirerande bilder än på våra pannkakor och på vattenpölar.

Vi började iallafall vår helg med husvisning ju och jag såg ut såhär! Kappan hittar ni här. Vi åkte och handlade hem fredagsmys innan och köpte med takeaway, det är liksom veckans highlight, att köpa med en kaffe från ett fik. Allting är ju stängt men vi köper i en drive-through!

Jag har ju mest pratat om huset i mina vloggar men vi har ju ögonen på ett hus som jag har varit intresserad av i två år nu. Det är ett större hus fast ett mer användbart hus. Mindre rum, öppna spisar och mer barnvänligt. Jag har älskat vårt hus här men desto mer vi har tänkt på det desto mer har vi kommit på att det faktiskt inte alls passar för barn. Det har funkat med TL men han blir större och klättrar överallt och allting känns bara allmänt farligt. Vi får se hur det blir! Här tog jag bild på skogarderoben i hallen, bara en sån grej! Förvaringen i det nya huset är så bra.

Sen väntade fredagsmys. Och om vi mös. Så mycket att jag inte ens tog en enda bild. Vi åt snacks sen gjorde jag potatisgratäng medan Victor slog en egen bea och stekte kött. Sen åt vi alla middag vid bordet med tända ljus och musik i högtalarna. Älskar fredagar med min lilla familj.

I lördags stektes det pannkakor. SÅKLART. Och jag har avancerat nu vecka 17 av samma rutin. Jag smälter smör som jag sedan har i smeten, väldigt gott.

Efter det tog vi oss ut på en promenad i regnet.

Till lunch beställde vi hem Nandos som vi åt framför Vaiana. Oj så trevligt det var. Teddan är ju så stor nu så det är verkligen som att hänga med en kompis. ”MYYYYS” skriker han ut när jag säger att vi ska vara busiga och äta i soffan. Han kan verkligen mysa den där grabben, precis som sin mamma.

Sen kom Victor hem från sin träning och vi låg i koma i soffan. På helgerna tar Teddan alltid sin nap i soffan med mig vilket är helt klart bland det bästa jag vet. Må han aldrig växa upp och inte vilja sova mig med i soffan en lördag klockan 14.

Igår hade Victor match så jag och Teddan tog oss ut själva på äventyr. Vi träffade upp min vän och hennes son på en promenad här i en park. Barnen lekte och vi drack kaffe ur termos. Så mysigt och jag är så glad att jag har henne. Jag behövde komma ut och få prata med en vuxen kompis om livet. Och dessutom går hennes son och Ted Louie i samma grupp på förskolan så dom är helt besatta av varandra.

Väl hemma sov TL i bilen medan jag tränade ett snabbt pass. Och resten av dagen plockade vi här hemma, badade och till middag beställde vi hem indiskt. En riktig myssöndag med TL.


Det var vår helg, en fin sådan.

12 kommentarer

 1. Vart har du köpt skålarna som du har godis & chips i? Jättesöta med öronen 😍

  • De är från Liewood råkar jag veta 🥰 så fina och perfekta för snacks (tror de heter snacks bowl typ)

 2. Hej,
  ’Vill bara säga att man inte tröttnar på dina inlägg, på bloggen eller instagram. tycker tvärtom att det är skönt att läsa och se bilder från en vardag som liknar den som dom flesta av oss har. när man tänker efter så är den ändå full med händelser. du har tränat, varit i parken med sonne, promenrat, myst osv. Fortsätt med dom här inläggen och egentligen ändra inget. Fortsätt med bra och roligt blogg och instagram samt youtube 🙂

 3. Ida Lundgren Svara

  Jag kommer ALDRIG tröttna på dina pannkakor! Ska göra pannkakor på onsdag med vaniljsås och hallonsylt. Puss, vi älskar dig!

 4. Hej Maja! Jag vet att du har skrivit en del om träning / kost tidigare och jag har för mig att du skrivit att du har hittat en bra balans som funkar för dig. Jag har försökt (om än lite halvhjärtat ibland) att bli av med de där extrakilona jag la på mig efter att jag gifte mig men det är så svårt! Jag tränar en hel del, men både med mat och träning är jag väldigt allt eller inget, och det håller inte i längden tror jag, om jag vill kunna ha ett hälsosamt liv men ändå unna mig godis eller vin på helgen. Hur ska man tänka för att känna att man är nyttig men ändå inte bli extrem liksom? Jag tycker det är så svårt. Livet blir liksom så tråkigt om man utesluter bröd helt och hållet, och börjar man göra undantag då och då, till slut är det inget undantag längre.. Eller? Ledsen om det här är snurrigt, vill helst ha lite tips på hur man kan hitta en bra balans när det kommer till träning och mat! Tack, du inspirerar så mycket!

  • Följ ”Koststudion” på instagram för att lära dig mer om balans. Och börja med att acceptera din kropp istället för att hitta fel! Och bröd är inte onyttigt, det är ”onyttigt” och ”ohälsosamt” att utesluta livsmedel och ha restriktioner. Hitta en balans mellan träning och mat, ät när du vill och vad du vill, i lagom mängder.

 5. Hej Maja! Inte tröttnat ett dugg på dina inlägg! Dina dagar, tankar, funderingar, åsikter, egenföretagare, kläder, smink, inredning, känslor, vardag, särskilda stunder, oordning, ordning, psykisk hälsa, mat, bakning, träning, att vara fru och mamma, vän, dotter, syster, övernaturligt och allt annat du tar upp intresserar mig. Tror alla dina följare liksom verkligen gillar DIG, du har byggt ditt varumärke rikrigt bra med andra ord ❤️ Och jag ska vara superärlig nu, dina kanaler är de enda jag tittar på dagligen, det är ärligt, mysigt, mycket kärlek. Ibland kommer coronafrustrationen fram, som för oss alla. Hade du varit som en del andra influensers och struntat högaktningsfullt i corona hade jag nog slutat läsa här. Jag har blivit mer bitter och arg på folk som skiter i restriktioner så vi som ”offrar” det sociala får lida ännu längre 🙃 Att läsa att du också är i en period där allt känns trist, att allt är samma är skönt på något vis – vi är i den här skiten tillsammans. Det går uppochner för oss alla, ibland har vi energi för att se fördelarna, se det vi har, ha mysigt och veta att det inte är föralltid. Ibland är en vecka till av det här oöverstigligt. Nu är det liksom februari, lite för långt till ordentlig vår, lite för lite som händer (menar roliga, enkla saker nu) och det finns liksom inga planer att längta till för det går inte göra planer än. Så, du känner dig tråkig gällande content, men du är allt annat än tråkig. Skrattat så jag gråtit när du bakade den där ”nyttiga” kladdkakan. Blivit glad för er skull över husköp och renovering, blivit lite skrämd när du pratat övernaturligt, du har också hjälp mig så, så, så mycket i min resa med min psykiska hälsa. Du får mig att reflektera över saker, vara en vettig människa, sann mot mig själv. Du får mig också att tycka att smink, hudvård, mode är något kul, enkelt. Inga krav ska lekas fram! Fattar du hur jävla cool du är med dina ”tråkiga” inlägg ❤️😘

 6. Tips! Bryn smöret innan du kör ner det i pannkakssmeten. Då lyfter pannkakorna ytterligare en nivå. 👌🏼☺️

 7. Maja! Tröttnar inte alls på dina inlägg, inte mångas helger som är som de brukar (för oss som följer råd och liknande i Sverige i alla fall), skönt att känna att man inte är ensam ibland med ”samma koncept” var helg!
  Har du några tips på klädmärken eller snygga klänningar till klädkod mörk kostym? Blir bröllop på något sätt i sommar för min kusin (de ställde in förra året och har sagt att på något sätt gifter de sig i år) och jag hittar INGENTING.. har redan letat i över ett år haha. Även om det blir via zoom vill jag vara uppklädd och känna mig fin 😀 Ha det så bra!

Skriv en komentar