Alltså wow! Följer ni mig på instagram så vet ni redan vad jag pratar om. Jag har inte orkat skriva här på bloggen om min status senaste veckorna just för att jag har känt att man kanske dels inte förstår hur tufft det är i en lockdown och om man gör det så är man oavsett trött på att läsa om det. Jag har haft en riktig jobb period och gråtit, ibland hysteriskt. Och helt klart trott att det har berott enbart på situationen här just nu.

Livet har känts tungt, ensamt och ledsamt. Jag har inte haft motivation till någonting (allt jobb har känts så tråkigt, att städa har känts omöjligt och att ens sätta på mig smink har känts onödigt), känt mig arg, sorgsen och bara inte alls som mig själv. Jag har känt mig dränerad. Och rädd över mitt mående. Har tänkt att jag är påväg åt helt fel håll igen och att min ångest var tillbaka.

Men idag vaknade jag upp och andades ny luft igen efter att ha gråtit konstant i två timmar igår (överdriver ej). Jag delade med mig av mina tankar på instagram och fick en otrolig respons. Tydligen, så har det varit en förändring i energin de senaste två veckorna, vilket i sin tur påverkar många människor. Lite som när det är fullmåne antar jag. Jag själv kan inte så mycket om sånt här men är väldigt mottaglig för det vilket gör mig intresserad såklart. Det här är någonting jag verkligen vill djupdyka i och utbilda mig inom.

Hur som helst, under eftermiddagen har så har jag fått så otroligt många dms om människor som känner igen sig i mitt mående de senaste veckorna. Någon beskrev det som en obeskrivlig tyngd. Och exakt så har jag känt. Igår grät jag så mycket att jag faktiskt funderade på vad som i helsike det var som pågick egentligen. Det var tårar på ett nytt sätt.

”Det har varit ett otroligt skifte i energin i veckan med toppen igår, så det är inte konstigt att du känner som du gör och du är inte ensam.”

Är inte det här otroligt häftigt? Många av er mina följare är så kunniga inom just energier, astrologi och meditation och det är så ballt!

Hela detta gjorde mig väldigt lugn igen. Jag vaknade upp med ny energi idag och jag kände att det var någonting nytt i luften men att det har varit såhär för så många av oss tycker jag verkligen är ett kvitto på hur starkt allt detta är och att det inte är någonting vi ska vifta bort eller inte ta på allvar. För några veckor sedan när det var fullmåne så hade jag missat det. Jag sov inte på flera nätter och en natt gick jag upp för att öppna balkongdörren och där var den, den största månen jag någonsin hade sett. Och så slog det mig, att ahhhhh det är fullmåne, nu förstår jag varför jag har mått som jag har mått senaste dagarna.

Har ni tips på vart man kan lära sig mer så skriv gärna! Jag blev även sugen på att göra en live med någon kunnig inom ämnet och prata mer, vore inte det superroligt?

4 kommentarer

  1. Hej! Jag känner så igen mig! Tack för att du delar med dig. För mig var det extra tungt i höstas och jag bara grät och kände mig så ur balans. Jag sökte runt och fick sån fin hjälp av Andrea på Clou hälsa. Hon hjälpte mig att balansera mina energier och jag fick också råd kring kristaller som kunde hjälpa och alltså wow. Önskar typ att alla kunde få den hjälpen, vi ”träffades” digitalt vilket ju också var så smidigt. Kan inte nog rekommendera!

  2. Holy crap podcast! Det bästa vi har! Där lär man sig allt som är värt att veta inom spiritualitet, astrologi och självutveckling. Mina favoritavsnitt: Doctor Diamantis, Josefin Dahlberg, Jenny Koos och Evelina & Emmy Hammelfelt!

  3. Alltså detta är så intressant!! Jag har alltid trott på spöken och allt som har med det att göra men tanken att energier på detta sätt påvekar oss har aldrig slagit mig. Konstigt nog.. Jag vill jättegärna lära mig mer! 🙂 Så roligt att göra det tillsammans med dig också Maja 😀

  4. Heeej! Tänkte bara dela med mig av ytterligare en förklaring som jag själv fick introducerat för mig bara häromdan då mitt mående också svängt något extremt de senaste veckorna: Merkurius Retrograd! Jag trodde min vän skämtade om fenomenet men om man söker vidare på begreppet så finns det hur mycket som helst att hämta på internet om det. Sååå häftigt! Tydligen så ska det vara över såsom på måndag, så det kan vi ju hålla tummarna för. Kramkraaam <3

Skriv en komentar